23948sdkhjf

Ketner udvider i Kolding

Succes med satsning på ny teknologi baner vej for fortsat ekspansion hos diesel- og hybridspecialisten.

KÆDE Med virkning fra den 1. november 2019 har Nordjysk Diesel-Elektro A/S, der er virksomheden bag Ketner-værkstederne, overtaget Aunetto på Ole Rømer Vej 2 i Kolding.

Autoværkstedet bliver dermed det sjette i Ketner-kæden, som i forvejen har afdelinger i Aalborg, Aarhus, Herning, Holstebro og Hedehusene. Med opkøbet udbygger Nordjysk Diesel-Elektro således sin tilstedeværelse i Jylland mod syd.

- Vi har gennem længere tid været på udkig efter et værksted i en passende størrelse og med en central beliggenhed i Kolding, der er en spændende by i udvikling. Vi er rigtig glade for, at det nu er lykkedes gennem opkøb af Aunetto Kolding, siger direktør og indehaver Torben Hansen.

Med overtagelsen skifter Aunetto Kolding navn til Ketner Kolding og bliver samtidig et Bosch Car Service-værksted. Værkstedets personale fortsætter uændret med Tim Rytter Aggesen i spidsen som afdelingsleder.

Succes med specialisering
Nordjysk Diesel-Elektro overtog Ketner-kæden i 2014, og det blev startskuddet til en markant satsning på specialisering inden for diesel- og hybridbiler. Virksomhedens værksteder kan i dag tilbyde fejlfinding, kodning og opdatering med Bosch eller originale testere på fleste bilmærker på sine værksteder. Sideløbende er der investeret et tocifret millionbeløb i fuldautomatiske, miljøvenlige maskiner til rensning af dieselpartikelfiltre på personbiler, varevogne og lastbiler.

Satsning har været en stor succes. Nordjysk Diesel-Elektro kunne tidligere i år fremvise sit hidtil bedste årsregnskab med et overskud på 5,5 mio. kroner efter skat ud af en rekordstor omsætning på 97,4 mio. kroner.

Med opkøbet i Kolding sigter Torben Hansen mod yderligere vækst og fremhæver i den forbindelse, at det nye Ketner Kolding kommer til at tilbyde de samme specialiserede ydelser som de øvrige værksteder i kæden. Foruden partikelfilterrens og fejlfinding/opdatering gælder det dysetest, udtrækning af dyser og gløderør, reparation og salg af bilvarmere, 4-hjulsudmåling og salg af diesel-reservedele.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.157