23948sdkhjf

Biløkonom vinder Årets Ejerleder 2019

Jesper Ratza Hansen fra Auction Group A/S vinder prisen som Årets Ejerleder 2019 i region Sydjylland. Han får bl.a. prisen for at have skabt en succesfuld virksomhed med en digital og miljøvenlig forretningsmodel, der har potentiale i andre brancher.

ÆRSPRIS Jesper Ratza Hansen fra Auction Group A/S vinder prisen som Årets Ejerleder 2019 i region Sydjylland. Han får bl.a. prisen for at have skabt en succesfuld virksomhed med en digital og miljøvenlig forretningsmodel, der har potentiale i andre brancher. Jesper fik overrakt prisen torsdag ved en velbesøgt kåring i PwC’s lokaler i Vejle.

Auction Group A/S har med AUTOproff skabt autobranchens største handelsplatform for handel med brugte biler. Ejerleder og stifter Jesper Ratza er uddannet biløkonom og har været sælger og filialchef hos Autohuset Vestergaard i Vejle. Det var her han fik idéen til den fremadstormende virksomhed, der i dag  beskæftiger 35 medarbejder i Danmark og 25 medarbejdere i udlandet. 

- Jesper er en ejerleder, der går forrest med en klar vision, formål og strategi. Han har skabt en digital handelsplatform, som reducerer antallet af biler, der skal flyttes til fysiske auktioner. Og det digitale auktionsforum skaber ikke blot større gennemsigtighed i handler med brugte biler, men er også med til at mindske C02-aftrykket i autobranchen, fortæller Henrik Forthoft Lind, partner i PwC i Trekantområdet, og tilføjer:

- Med nøgleordene passion, troværdighed og ordentlighed har Jesper skabt en virksomhed, som potentielt også kan effektivisere andre brancher, hvor det giver mening at erstatte den fysiske handel med en digital løsning.

 En ejerleder, der giver plads til alle 

Hos Nykredit roser man Årets Ejerleder i region Sydjylland for at have store vækstambitioner og samtidig være en inkluderende ejerleder, der vægter gennemsigtighed, åbenhed og medarbejderudvikling højt:

- Jesper og AUTOproff har leveret en flot omsætning og indtjening de seneste år. Væksten forventes at fortsætte, og der er store ambitioner for fremtiden. Samtidig har Jesper en meget åben ledelsesstil, hvor han prioriterer udvikling højt for at fastholde og tiltrække medarbejdere. Det er en vigtig årsag til den vækstsucces, virksomheden er i dag, siger regionsdirektør i Nykredit, Mogens B. Sørensen.

Frem mod 2021 har Jesper planer om at åbne i flere europæiske lande, og det forventes, at virksomheden kommer op på 500.000 biler ultimo 2021. Samtidig støtter Jesper op om lokalsamfundet med økonomisk hjælp til forskellige lokale arrangementer. Hos Dansk Erhverv fremhæver man, at vinderen af Årets Ejerleder i Sydjylland ikke mindst skaber arbejdspladser i lokalområdet:

- Ud over at udvikle sine eksisterende medarbejdere, ansætter Jesper også flexjobbere og andre på kanten af arbedjsmarkedet. Det er med til at gøre en stor forskel i lokalområdet og for samfundet, ligesom det skaber en virksomhed, hvor der er plads til alle, siger Jakob Ullegård, markedsdirektør i Dansk Erhverv.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094