23948sdkhjf

Svensk autoglas-aktør er ikke færdig med at vokse

Ryds Bilglas, som overtog Danglas, fortsætter indtil videre med begge navne.

VÆRKSTEDER De røde prikker på Danmarkskortet hos svenske Ryds Bilglas har bredt sig til i alt 12.

Ryds Bilglas etablerede sig i Danmark i 2018 og lagde ud med fire franchise-afdelinger i Valby, Brøndby, Hillerød og Frederikssund.

Med årets indgang blev en større aktør, Danglas Autoglasservice A/S - i daglig tale Danglas, en del af Ryds Bilglas A/S.

Danglas havde ni afdelinger i København, Roskilde, Odense, Kolding, Århus, Herning, Holstebro, Viborg og Aalborg samt cirka 25 ansatte.

- Vi har haft travlt med integrationen af Danglas afdelinger, herunder - i lighed med hvad Ryds Bilglas allerede havde - investering og levering af Hella Gutmann anlæg i alle Danglas afdelingerne til kalibreringen, fortæller direktør for Ryds Bilglas i Danmark, Kenneth Waagenes.

Nordisk synergi

- Vi har været dygtige og sammen vundet spændende opgaver med private virksomheder, ligesom leasing- og forsikringsselskaberne har vist deres interesse, tilføjer han.

- Vores sektor for bus og lastbilmontering vokser, og vi har gode synergier med vores "svenske søster" Svenska Bussglass, som er kommet med april i år, oplyser Kenneth Waagenes.

Han melder om stor aktivet på messer og relevante udstillinger for at vise den nye fælles Danglas/Ryds Bilglas virksomhed frem.

Ikke færdig med at vokse

- Hvad med navnet? Vi fortsætter indtil videre med begge navne - og det bedste fra begge virksomheder benyttes, således at kunderne fortsat kan genkende os, og vi opretholder fokus på at drive forbedringer og forretningen fremad, siger Kenneth Waagenes.

- Vi er ikke færdige med at vokse. Vi arbejder med flere interesserede parter med interessante kunder og placeringer i Danmark, tilføjer han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109