23948sdkhjf

Tallene taler deres eget sprog - det afgør bilkøbet

Danske bilkøbere vægter høj sikkerhed og lavt brændstofforbrug højest, viser ugens analyse fra Voxmeter.

UGENS TAL Når man er på udkig efter en bil, er der mange ting at overveje. Vil man have en økonomisk forsvarlig bil? Er design vigtigt? Sætter man sikkerheden som en høj prioritet? Voxmeter har i denne uge undersøgt forskelle hos kvinder og mænd, når det kommer til, hvad der betyder mest på fire udvalgte område: teknologi, design, sikkerhed og brændstofforbrug.

Og der er forskelle at spotte på alle fire områder.

Mænd er til teknologi
En af de største forskelle ses på betydning af brændstofforbrug og sikkerhedsniveau. Ser man på bilens brændstofforbrug, er der et flertal af kvinder, nemlig 55,7 %, der i meget høj grad tillægger det betydning. Det samme gør 42,4 % mænd. Der er samtidig et flertal af mænd, der angiver, at det i lav grad eller slet ikke har betydning.

Når det kommer til design og teknologi, ser det markant anderledes ud. Her er der på begge områder et flertal af mænd, der angiver at det i høj grad eller i meget høj grad har betydning. Her svarer 49,4 procent af mændene, at det i høj grad eller i meget høj grad er vigtigt, mens tallet for kvinderne er 41.6 procent.

Hverken design eller teknologi er samlet set de vigtigste områder for danskerne. Langt størstedelen af både mænd og kvinder angiver nemlig, at design og teknologi i nogen grad har betydning. Kigger man overordnet set på de fire områder, der undersøges i denne artikel, er sikkerhedsniveauet i en bil alt i alt noget, der betyder rigtig meget for de fleste danskere - og heldigvis for det.

bauer

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11