23948sdkhjf

Bosch genskaber værkstedsrammen

Den tyske gigant har det helt store set-up klar, så de besøgende på au2messe 2019 kan teste testere - og få nogle gode råd med på vejen.

ELEKTRONIK Det er kun få uger siden, at verdens første Bosch mekaniker/lærlinge-uddannelse med indbygget systemtekniker-del startede på teknisk skole i Skjern. For de nye lærlinge er det en selvfølge, at KTS-testeren er blandt de vigtigste redskaber, når man har med en moderne bil at gøre.

I det hele taget er Bosch i offensiven, når det gælder nye produkter, og faktisk er der så meget gang i udviklingen, at der i gennemsnit bliver søgt om et tociftret antal patenter om dagen fra Bosch.

Derfor sætter Bosch da også alt ind på at få lavet en stand på a2messe 2019, der er fuld af liv og nysgerrige gæster. På au2messen lægger de op til, at man kan få fremvist en lang række testudstyr og prøve det af i praksis. Standen på messen er derfor sat op med en testbil, som kan være med til at vise flere af de nyheder, som Bosch har med til au2messen.

- Det er super vigtigt for os at være med på denne store messe. Det er et sted, hvor vi møder branchen og har mulighed for at få en dialog med rigtig mange værksteder. Det er jo et super professionelt setup, der leveres af au2parts, så som leverandør er det en fornøjelse at deltage i dette arrangement, siger Brian Urup, der er key account manager hos Bosch og som og som er med til at planlægge virksomhedens messestande.

Nyt præcisionsudstyr

I takt med at stadigt flere biler får radar- og kameraudstyr, forstærkes for eksempel behovet for at kunne kalibrere præcisionsværktøjerne, som er designet til at redde liv. Det har Bosch set, og derfor er det netop noget af det, der er stort fokus på fra Bosch, når de er klar på au2messen.

DAS3000 er en helt ny model fra Bosch indenfor radar- og kamerakalibrering, og de deltagende fra Bosch ser frem til at vise produktet.

- Kernekunderne er de værksteder, der ser nødvendigheden i at investere i udstyr, der kan håndtere nuværende og fremtidige teknologier i bilerne. Udviklingen går så utrolig hurtigt, og vil man, som værksted, være i stand til at håndtere disse biler i fremtiden, så er man nødt til at forholde sig til det, fastslår Brian Urup.

På messen viser Bosch også testeren KTS250, som er en helt ny, android-baseret håndholdt tester. Ud over en bred dækning af mere end 150 køretøjsmærker inkluderer den også en komplet Bosch VIN-database for at reducere behovet for manuelle køretøjsidentifikationer.

BOSCH, standnummer 127

Artiklen er en del af temaet au2messe 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156