23948sdkhjf

Juster parkeringssensorer via mobilen

Lindgaard Pedersen A/S lancerer en ny generation parkeringssensorer fra Laserline til montering både for og bag.

LETTELSE I dag sælges de fleste nye biler med enten parkeringssensor eller bakkamera. Men der kører stadig masser af biler rundt uden den vigtige sikkerhedsfeature.

Lindgaard Pedersen A/S viser på au2messe 2019 23.-24. oktober i Bella Center et nyt wi-fi modul, der nemt og enkelt giver mekanikeren mulighed for at justere og kontrollere parkerings-sensorerne via en app på mobilen, hvilket letter monteringen. Tidligere kunne ændringer kun justeres på boksen.

Til slutbrugeren er der også kommet et wi-fi modul, hvor man- via en app- kan se afstanden til forhindringerne, justere lydstyrken samt justere afstanden for, hvornår sensoren skal reagere, hvis man f.eks. skal køre med cykelstativ. Der er også flere gadgets, bl.a. kan brugeren tilpasse bilens farve og type.

- Vi kan mærke, at vores salg af parkeringssensorer er kraftigt stigende. Det tænker jeg skyldes, at mange nye biler jo i dag bliver leveret med baksensor fra fabrikken, så det smitter lidt af på eftermarkedet, siger Hanne Hansen fra Lindgaard Pedersen A/S.

Laserline har i mange år været OEM leverandør til bl.a. Honda-, Hyundai-, Isuzu-, Seat-, Skoda- og Suzuki-fabrikkerne.



LINDGAARD PEDERSEN A/S, Standnr. 217

Artiklen er en del af temaet au2messe 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11