23948sdkhjf

LEDER: Tænk på et tal

Motor-magasinet har nu flere læsere end nogen sinde - det er udtryk for branchens vilde udvikling, vurderer chefredaktør Flemming Haslund

LEDER OG NEJ, DET er ikke Anders Bodelsens berømte roman, jeg har i tankerne her. Tallet, jeg vi have dig til at tænke på nu, er tallet 62.000.

62.000, DER ER Motor-magasinets seneste læsertal. Læserskaren er opgjort af Index Danmark/Gallup, altså den officielle kilde til den type information. Det i særklasse det hidtil højeste læsertal for mediet - det direkte sammenlignelige tal er læsertallet for første halvår sidste år; da var det 53.000. 
 

DEN STADIGT STØRRE interesse tilskriver jeg en række ændringer på bladet med et større og videre udsyn i hele branchen, men først og fremmest den store omvæltning den danske autobranche står i lige nu. I den grad illustreret af denne uges forsideartikel, Kineserne kommer. Læs artiklen og se hvordan alt er ved at ændre sig: 
 

1) DE FØRSTE kinesiske bilmærker angriber Danmark. 2) Bilerne, der er på vej, er elektriske. 3) De skal sælges udenom danske importører og forhandlere. 4) De skal repareres - i hvert fald støre skader - på ét centralt europæisk værksted.

DER ER NOK at forholde sig til her, og det uanset hvor i den samlede autobranche, du er. Det er ikke hver eneste uge, forsiden annoncerer så store omvæltninger lige om hjørnet. Men næsten ...

FOR AT FÅ orden i de mange muligheder - eller få orden i kaos, vil nogle sikkert sige - er der grund til at holde sig effektivt orienteret om alt, der bevæger sig i den firehjulede verden.

DET ER PRÆCIS her, Motor-magasinet kommer ind i billedet hver fredag på papir og hver dag online. Det er der heldigvis mange, der har opdaget; helt præcist 62.000 hver eneste gang.

VI HOLDER DIG opdateret.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188