23948sdkhjf

Danskerne holder sig til samme type bil

SUV-ejere er de mindst loyale, mens ejere af mellemklassebiler er mest opsatte på at blive i klassen.

UGENS TAL Voxmeter er, ved hjælp af CEM Cars Intelligence, i denne uge dykket ned i biltyper, nærmere bestemt sammenhængen mellem danskernes nuværende bil og den biltype, de forventer at købe næste gang.

Af grafen fremgår det, at danskerne er meget loyale over for deres nuværende biltype. Langt størstedelen forventer nemlig at købe samme type bil, som de allerede har.

De mest loyale er ejere af større mellemklassebiler. Her forventer 60 % at købe samme biltype ved kommende køb. Dog er der samtidig 19,7 % af ejerne af større mellemklassebiler, der overvejer at købe en mindre mellemklassebil, når de næste gang skal erhverve sig en bil.

SUV-ejere mindst loyale
Hos ejere af SUV’ere er der en overvægt af folk, der forventer at skifte klasse. Forholdsvis mange overvejer at købe en bil i mindre mellemklasse (13,5%) eller større mellemklasse (18,1%) ved næste køb. Ejere af SUV’ere er således ikke helt ligeså loyale som ejere af større mellemklassebiler.

En anden tendens er, at de danske bilejere, der overvejer at skifte størrelsesklasse, generelt kun vil skifte én klasse op eller ned i forhold til deres nuværende bil.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094