23948sdkhjf

I mål med budget 2019 - vi spørger seks topchefer

Andet halvår 2019 er allerede i topfart - så det er NU topcheferne skal præstere for at komme i mål på budgettet 2019 - eller gerne over. Seks får spørgsmålet: Hvordan gør du?

 

BUDGET 2019 Den lange valgkamp, efterdønningerne efter WLTP-omstillingen, Trump og handelskrig – der er rigelige bølgeskvulp på makroplan. Og på mikro: Den stadige omstilling til mere og mere digital markedsføring og drift.

Så derfor vil mange måske betragte 2019 som et temmelig besværligt år – eller et år med en ”blød” markedssituation, som det omtales i denne rundspørge.

Her stiller vi skarpt på den danske autobranches øjeblikkelige situation og dens muligheder for resten af 2019. Alt centreret som det afgørende spørgsmål på direktionsgangene: Kommer vi i mål på budgettet i 2019?

Vi stiller dette plus tre supplerende spørgsmål til i alt seks topchefer fra førende firmaer i den danske firehjulede verden. Seks topchefer, der hver især repræsenterer firmaer, så vi forsøger at skabe et samlet billede af vores branche nu.

Fire skarpe til: René Lang, der som kædechef for bl.a. AutoPartner repræsenterer de frie værksteder. Til Niels K. Skak, repræsentant for autogrossisterne. Til Georg Nielsen, direktør for Continental, repræsentant for dækimportører og -firmaer. Til Ulrik Drejsig, direktør for Semler Mobility, der importerer en række bilmærker og i øvrigt ejer forhandlere og værksteder. Til Michael Juul Hansen, der som direktør for Triscan er repræsentant for producenter. Og til Jesper Søgaard, kommunikations- og marketingchef for Autohuset Vestergaard repræsenterer forhandlere.

Vi ville også gerne høre om FTZ's resultat og plan. Her henviser adm. direktør Sven Kristensen dog til, at han ikke kan udtale sig, idet firmaet er børnsnoteret. Et tilsvarende svar får vi fra Bosh.

De seks topchefer er

Renè Lang, bl.a. AutoPartner

Niels K. Skak, au2parts

Georg Nielsen, Continental

Ulrik Drejsig, Semler Mobility

Michael Juul Hansen, Triscan

Jesper Søgaard, Autohuset Vestergaard

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094