23948sdkhjf

Mekaniker kan fejre to jubilæer

For 20 år siden blev Bjarne Rasmussen boss på eget autoværksted.

MÆRKEDAGE Udover at kunne fejre sit 40 års jubilæum som mekaniker er det i år 20 år siden, at Viborgvejens Auto så dagens lys.

De fleste der har kørt på Viborgvej mellem Viborg og Karup har bemærket værkstedet i nr. 85 - det er der ikke noget at sige til, for det har faktisk ligget der i 20 år.

Iværksætter-blod i årerne

Det var en gammel iværksætter-drøm, der blev til virkelighed, da mekanikeren Bjarne Rasmussen i 1999 bød den første kunde velkommen på værkstedet i Frederiks.

Efter 20 år i branchen besluttede han sig for at blive boss på eget værksted og åbnede Viborgvejens Auto i lokalerne ved siden af den private bolig.

Lige siden har der været nok at lave for Bjarne og hans mekanikere, og værkstedet hvor man i dag servicerer alle bilmærker, er da også blevet udvidet siden.

Godt håndværk og god service

Baggrunden for den mangeårige succes er, ifølge Bjarne Rasmussen, enkel:

- Det handler om godt håndværk og god service. Kunderne kan ikke undvære deres bil ret længe, og vi arbejder benhårdt for altid at få bilerne klar til tiden, også selv om det til tider resulterer i længere arbejdsdage, siger han.

Blandt opgaverne på værkstedet er: Synsklargøring, serviceeftersyn, fejlfinding og udbedring, skift af dæk og fælge og meget andet.

Hos Viborgvejens Auto er ingen opgave for lille eller for stor.

Udvikling

Der er sket meget med bilerne i de 40 år, Bjarne Rasmussen har arbejdet som mekaniker.

I dag styres det meste af elektronik, og værkstedet investerer derfor løbende i nyt grej. Værkstedet er derfor altid opdateret med det nyeste måleudstyr og diagnoseværktøjer.

Bjarne Rasmussen selv og mekanikerne opgraderes også i takt med udviklingen.

- Man bliver aldrig for gammel til at lære noget nyt, bemærker han.

Og efteruddannelse har derfor høj prioritet hos mekanikerne på Viborgvej.

Bjarne Rasmussen har selv uddannet tre mekanikere de seneste 20 år - nr. 2 er der stadig og kan i år fejre sit ti års jubilæum hos Viborgvejens Auto.

Værkstedet er med i Hella Service Partner kæden.


Der er uformel reception i anledning af de to jubilæer på værkstedet på fredag den 30. august kl. 13-18.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093