23948sdkhjf

Og der blev rent faktisk solgt biler

GALLERI Fyldt turbotryk, røg i alle farver og flere besøgende end sidst år. Auto Show Danmark satte i weekenden rekorder – men nok så interessant er det, at der også blev solgt fra udstillernes stande.

EVENT MARKEDSFØRING – Det måske mest interessante ved vores show i weekenden, at der rent faktisk blev handlet fra udstillernes stande. Noget af det nye i år var jo, at firmaer med forskellige typer dele var suppleret med stande for bilmærker – og mange af dem solgte rent faktisk biler fra standen her i weekenden. Det tydeligste eksempel var, at en af udstilleren solgte fem biler alene på showets første dag.

Ordene er Kasper Erlings, den ene af arrangørerne fra Boosted Magazine, der står bag weekendens udstilling i Odense, Auto Show Denmark.

Fra en skrattende telefon fra hallerne i Odense fortæller han mandag midt på dagen – mens han var ved at pille stand ned med den anden hånd, lyder det som om – at de endnu ikke er færdige med at tælle antallet af besøgende op

- Men vi ved allerede nu, at der i år var flere besøgende end sidste år – og da var der godt og vel 17.000 besøgende her i hallerne.

- Vi har allerede besluttet, at vi kører igen til næste år. Og at vi udvider med endnu en hal, ligesom vores lille bane til næste år bliver endnu større.

- Var det nok? Jeg skal tilbage og tage stand ned?

Det er i orden Kasper. God arbejdslyst.  

Bonusinfo: Besøgstallet er nu talt op, arrangørerne oplyser, at det præcise besøgstal var 20.422.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109