23948sdkhjf

Opkøb i hjulvogne

Den 1. juli overtog Flex1one A/S virksomhedsdelen Smemek Tires fra Balnordic A/S i Videbæk.

ERGONOMI Smemek brandet er i Danmark bedst kendt for at stå bag en særlig hjulvogn med indbygget ergonomisk hjulløfter. Hjulvognen har allerede været på markedet i flere år og er at finde på en lang række danske værksteder.

Med opkøbet sikrer Flex1one A/S sig muligheden for at arbejde videre med de visioner og de tanker, der ligger bag Smemek Tires.

- Der er ingen tvivl om, at de produkter, som er udviklet under Smemek brandet, passer rigtig godt ind i vores tankegang og i vores sortiment. Et af de vigtigste punkter for de produkter, vi udvikler og producerer til dæk- og autobranchen, er at de forbedrer ergonomien i arbejdet med dæk og hjul, udtaler Flex1ones adm. direktør Kenneth Kristensen.

Og netop de ergonomiske tanker bag Smemek brandet har været afgørende for opkøbet.

- Vi ser mange gode og innovative tanker bag Smemek produkterne, og målet er, at vi fortsætter udviklingen af produkterne, hvor vi blandt andet kan tilføre vores dybe viden om udvikling, produktion og markedsføring af ergonomiske hjælpemidler til dæk- og autobranchen, siger Kenneth Kristensen og fortsætter: - Ved at tilføre vores ekspertise er vi overbeviste om, at vi kan skabe endnu bedre produkter, som kan være med til at sikre et godt og samtidig effektivt arbejdsmiljø for mekanikere i både ind- og udland.

Tungere hjul

Og netop en effektiv og samtidig ergonomisk korrekt håndtering af hjul er et aspekt, der har stort fokus hos Flex1one.

Således blev brandet Wheel Trolley skabt i 2006, under hvilket Flex1one udvikler og markedsfører en lang række produkter til forbedring af arbejdsgangene ved arbejdet med hjul. Det nyeste produkt i denne familie er Wheel Trolley Easy Lift, der i sin funktion har en del lighedspunkter med hjulvognen fra Smemek Tires.

- Ergonomi i hjulhåndtering forbliver et vigtigt element for værksteder i hele verden, idet hjulene på bilerne kun bliver større og tungere, samtidig med at en mekaniker kan se frem til en højere pensionsalder. Derfor vil vi fortsætte med at bruge vores ekspertise på feltet til at skabe gode, brugbare og gennemtænkte løsninger til at lette dette arbejde, siger Kenneth Kristensen.

Hjulvognen fra Smemek Tires kan fortsat købes via hjemmesiden www.smemektires.dk samt via www.flex1one.dk

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094