23948sdkhjf

CHGP 2019: Rekorder, race og god stemning

OPDATERET: Vi har taget pulsen på Copenhagen Historic Grand Prix 2019. Konklusionen er klar: Fantastisk vejr, utrolige biler og glade gæster.

CHGP Det blev et brag af en fest, da der var inviteret på racerløb på Bellahøj i weekenden. Velsignet med helt igennem dejligt vejr og fænomenalt race, kunne det ikke blive andet end en stor succes. 

Rekorder er til for at blive slået, og det blev de i den grad også – de dygtige racerkørere i de hurtige biler samlede ved Race for Riget hele 670.000 kr. sammen til børn og unge på Rigshospitalet.

Og en rekord mere: Til dette års CHGP var der i alt tæt ved 45.000 tilskuere til stede - det helt præcise antal er 44.373 besøgende, oplyser pressechef Thomas Wulff.

Og videre: Jac. Nellemann, manden bag CHGP konstaterede inden pressemødet: - Vi har i hvert fald rekord i antallet af kvindelige racerkørere…

Stemningen var god og humøret var højt, mens racerbilerne susede bybanen rundt. Inde på banen gav alle udstillerne den mindst lige så meget gas, når kunderne skulle forkæles og publikum i øvrigt skulle imponeres og præsenteres for nye varer. Flotte stande med fede biler og andre fyldt med grej til autobranchen var nøgleordene, når man gik en tur rundt på pladsen.

Hvis man var heldig at være inviteret ind hos eksempelvis FTZ, au2parts eller en helt anden, kunne weekenden desuden byde på øl og burger – i øvrigt med god udsigt til banen.

Et par udvalgte resultater:

Pro/Am

Pro/Am-klassen blev vundet af de to Cortina-kørere, Nicolai og Jesper Sylvest.

Nummer to blev Tom Kristensen og Martin Berner, også Cortina

Super GT

Super GT fik Michelle Gatting som vinder.

PS: Tjek Motor-magasinet avis, når du udkommer på fredag – bl.a. meget andet med en rundspørge blandt de mange, der besøgte de forskellige stande. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11