23948sdkhjf

Ude og inde i autobranchen - fra juli

Se de seneste til- og fratrædelser i firmaer i autobranchen fra CVR-registeret.

STATSTIDENDE Motor-magasinet bringer hver uge en oversigt fra CVR-registeret over til- og fratrædelser i firmaer i autobranchen.



Aabenraa Autoværksted ApS

Flemming Lundh Terp er indtrådt i direktionen i stedet for Steven Lillesøe Bech hos Aabenraa Autoværksted ApS. Samtidig er Peter Agentoft Nielsen indtrådt som formand for bestyrelsen, mens Steven Lillesøe Bech, Peter Bleshøy Hald og Flemming Lundh Terp er indtrådt i bestyrelsen hos Aabenraa Autoværksted ApS, som er en del af Automester-kæden.



Ahlgren & Andersen Automobiler A/S

Gert Funk er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Henrik Kyst, mens Lars Georg Brandt er indtrådt i bestyrelsen og Claus Lyster er udtrådt af bestyrelsen hos Ahlgren & Andersen Automobiler A/S, som sælger og leaser biler.



AutoCenter København, Dinitrol og Lakcenter Hvidovre A/S

Jens-Christian Mackeprang er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Diana Buhelt hos AutoCenter København, Dinitrol og Lakcenter Hvidovre A/S.



Autoværkstedet Viborgvej ApS

Dan Lomholt Schou er udtrådt af direktionen hos Autoværkstedet Viborgvej ApS, som er et autoværksted i Sabro på ved Århus.



Beka Auto A/S

Leif Petersen er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Carsten Højer Jensen hos Beka Auto A/S, som er en sønderjysk brugtvognsforhandler.



Bornholms Bremse- og Koblingsservice ApS

Martin Strandmark er udtrådt af bestyrelsen hos Bornholms Bremse- og Koblingsservice ApS, som er en del af Auto-G-kæden.



Byens Bilpleje Roskilde ApS

Thomas Gram Larsen, Morten Kollerup Nielsen og Dennis Odgaard er udtrådt af bestyrelsen hos Byens Bilpleje Roskilde ApS.



Engros Biler Danmark A/S

Gert Funk er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Henrik Kyst, mens Lars Georg Brandt er indtrådt i bestyrelsen og Claus Lyster er udtrådt af bestyrelsen hos Engros Biler Danmark A/S, som eksporterer brugte biler.



IB Auto ApS

Youssef Nadhem Youssef er indtrådt som adm. direktør, mens Ibrahim Nadhim er udtrådt af direktionen hos IB Auto ApS, som er et autoværksted i Rødovre.



Kløvermarkens Auto ApS

Mohammad Barakji er indtrådt som adm. direktør, mens Lauris Vaiculis er udtrådt af direktionen hos Kløvermarkens Auto ApS, som er et københavnsk autoværksted.



Matchbiler A/S

Michael Juul Hansen er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Pia Sørensen, der forbliver i bestyrelsen hos Matchbiler A/S, som er en østjysk Mazda- og Hyundai-forhandler.



Nic. Christiansen Import A/S

Jens Ibsen er udtrådt af direktionen hos Nic. Christiansen Import A/S, som varetager import af Hyundai, Honda, SsangYong, Land Rover og Jaguar, de tre bilkæder Bayern AutoGroup, Terminalen og British MotorGroup samt leasing- og finansieringsselskabet NCG Finans.



Nordjydsk Værktøjssalg A/S

Lars Perl Kristensen er indtrådt i direktionen i stedet for Michael Nielsen, og Kristian Roland Christensen er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Michael Nielsen hos Nordjydsk Værktøjssalg A/S, som er leverandør af værktøj til autobranchen.



Ramsbæk & Andersen ApS

Dejan Kevin Milacic er udtrådt af direktionen hos Ramsbæk & Andersen ApS, som leaser luksusbiler.

Sanco ApS
Tina Sand Nellemann er indtrådt som adm. direktør, mens Henrik Sand Thomsen er udtrådt af direktionen hos Sanco ApS, som handler med chiptunere til benzin- og dieselkøretøjer.

Tajco A/S
Flemming Bekker er udtrådt af direktionen hos Tajco A/S, som leverer rørhaler til OEM-kunder.

Toyota Danmark A/S
Alar Metsson er indtrådt som adm. direktør og i bestyrelsen i stedet for Frank Chukwuma Okoisor hos Toyota Danmark A/S i Søborg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.316