23948sdkhjf

Svensk racerpige bliver testkører for Continental

Tænk Michelle Gatting og Chrstina Nielsen - der er hurtige piger flere og flere steder. Den næste er svenske Mikaela Åhlin-Kottulinsky, der bliver testkører for Continental.

HURTIG PIGE Sidste år vandt 26-årige Mikaela Åhlin-Kottulinsky – som den eneste kvinde til dags dato - ét af løbene i Scandinavian Touring Car Championship. I år kører hun for holdet PWR Racing, hvor hun allerede har indtaget vinderpositionen i sæsonens første race.

Fremover er det dog ikke kun konkurrencer, der skal optage den svenske racerkørers tid. Mikaela Åhlin-Kottulinsky er netop blevet udnævnt som testkører for Continentals nye Ultra High Performancedæk, der er udviklet til Extreme E rally-serien. Extreme E er en slags ørken- eller Paris-Dakar-rally

Ifølge den unge, men allerede erfarne racerpige bliver det en spændende rejse.

- Jeg glæder mig virkelig til at være testkører for Continental til Extreme E-dæk. Man får mulighed for at følge hvert trin i udviklingen og alle de forskellige tests på internettet. Det bliver en ekstraordinær og spændende rejse, indtil de første løb i Extreme E-serien skydes i gang, siger Mikaela Åhlin-Kottulinsky.

For Continentals nye testkører er interessen for fart ikke en tilfældighed. Mikaela Åhlin-Kottulinsky kommer fra en talentfuld familie med enorm succes inden for motorsportens verden. Blandt andet har hendes morfar, Freddy Kottulinsky, og mor, Susanne Kottunlinsky, vundet flere mesterskaber gennem deres karriere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094