23948sdkhjf

Michael Sørensen, ny direktør til Pava

Pava Produkter A/S har netop ansat ny kommerciel direktør, Michael Sørensen. Hans opgave er at skabe og sikre fremadrette vækst.

UDNÆVNELSE Michael Sørensen er netop tiltrådt som ny direktør for Pava Produkter A/S. Med sig har han mange års erfaring i autobranchen, senest har han været regionschef for eftermarkedet hos Renault Danmark.

Gennem sin karriere, som spænder vidt fra mekaniker og faglærer til regionschef, har Michael Sørensen opbygget et solidt kendskab til branchen og ved derfor, hvad der rør sig og måske vigtigst, hvad der er behov for, som Pava selv formulerer det.

Det er vigtigt, at Michael Sørensen hurtigt får skabt et godt bånd og solidt samarbejde med landets PAVA Centre, siger Pava i en pressemeddelelse, det er afgørende for at sikre den igangværende vækst. Michael Sørensen skal være med til at bistå centrene ved at skabe lokalt fokus, hvor slutkunden er målet. Den nye kommercielle direktør skal lede til mersalg og added value ude i firmaets centre.

Et andet fokusområde er Pava Partnere og øvrige samarbejdspartnere, pointeres det. - Netop vores Pava Partnere og øvrige samarbejdspartnere vægtes højt, da vores produkter ser et stort potentiale heri. At kunne tiltrække, udvikle og fastholde længerevarende kunderelationer har været en afgørende egenskaber, da den nye kommercielle direktør skulle findes. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11