23948sdkhjf

Rejsegilde på verdens største gokartbane

Racehall bygger verdens største indendørs gokartbane i Taastrup kommune ved København.

 FART Ambitionerne er store, men det er anlægget i den grad også. Det bliver med over 10.000 m2 et imponerende byggeri. Der er tale om det, der fra 2020 bliver verdens største gokartbane og som firmaet Racehall fejrede rejsegilde for onsdag.

 Og fremmødet var stort, blandt andre fra en tydeligt begejstret borgmester for Taastrup kommune Michael Ziegler.

- Der forventes et årligt besøgstal på 120.000 gæster og det er sat lavt, griner den kommende direktør for Racehall CPH, Flemming Grene Thomsen.

Flemming Grene Thomsen udtaler endvidere, at det er en oplagt placering i Taastrup ved København, hvor der er gode forbindelser, både i bil og med offentlig transport.

- Selve kørearealet bliver 10.000 m2, det er ubetinget verdens største. Og så har vi en forbygning på 1300 m2 i alt. Restaurantionskæden Sallies har lejet restauranten på toppen af gokartbanen, som kommer til at hedde Sallies Race Lounge.

-Vi har gjort os rigtig mange gode erfaringer i Aarhus, over 13 år, så det bliver præcis det koncept vi gerne vil udbrede, supplerer direktør for Racehall i Aarhus, Henrik Stærmose.

Amerikansk diner

Konceptet i Aarhus er en kombination en gokartbane og en ægte amerikansk diner, hvor du kan slappe af og nyde en burger eller en iskold milkshake og få noget af adrenalinen ud af kroppen, efter du har ræset rundt på den både sjove og udfordrende bane.

 - Det er noget, vi længe har drømt om i rigtig mange år, men vi har ikke kunne finde nogle bygninger, hvor der skulle stå Racehall på, så nu går vi all in og bygger det i Taastrup, fortæller Henrik Stærmose.

 Kvalitet, sikkerhed og læring er tre ord der gik igen i dagens taler og bestyrelsen for Racehall lover, at det bliver et sted for alle aldersgrupper.

 Så når Racehall CPH slår dørene op i det nye år 2020, bliver det et oplagt sted at tage sine kolleger, kunder, forretningsforbindelser, eller bare sin familie og gode venner med for, en gang for alle, at få afgjort hvem der er hurtigst. Og mon ikke den enorme bygning med sin karakteristiske ferrari-røde facade, kan få selv den langsomste til at trække på smilebåndet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079