23948sdkhjf

QuickPot opruster på klimaværkstedet

QuickPot har netop investeret i fyldestationer til alle værksteder, så de er klar til biler med det nye kølemiddel R1234yf.

AIRCON Biler med det nye kølemiddel R1234yf er for alvor begyndt at rulle ud fra bilproducenterne, og det stiller krav om, at man er klar ude på de værksteder, der leverer airconservice.

Og klar ønsker man at være hos QuickPot, der har 28 værksteder spredt over det meste af landet. Her har man netop investeret i Waeco fuldautomatiske fyldestationer til samtlige afdelinger, som passer til det nye kølemiddel R1234yf.

- Vi ønsker at være klar, når bilerne med det nye kølemiddel kommer, så derfor har det været naturligt, at vi har foretaget en stor investering i de mange fyldestationer, der kan håndtere det nye kølemiddel, siger Brian Andersen, operation manager hos QuickPot.

At QuickPot har valgt den fuldautomatiske fyldestation ASC 5300 G fra Waeco, og ikke en af de såkaldte dobbeltmaskiner, der kan håndtere både nyt og gammelt kølemiddel, er der en grund til.

- For os har det været afgørende at få nogle maskiner, som vi på forhånd ved er driftssikre og tilstrækkeligt effektive til, at vi kan køre så mange airconservice igennem som muligt, siger han og pointerer samtidig, at der fortsat laves rigtig mange airconservices på de biler, som er med det gamle kølemiddel.

Genganger vækker glæde

Hos Waecos danske afdeling i Taulov, der har stået for leveringen af de mange fyldestationer til QuickPot, er man naturligvis glade for ordren. Men man er også stolt over, at det er en stor kunde, som geninvesterer.

- Selvfølgelig bliver man glad, når der indløber en ordre på sådan en portion fyldestationer, men jeg er faktisk mindst lige så glad for, at det ikke er første gang, at QuickPot ønsker et større parti af vores fyldestationer, siger Per Flensted, adm. direktør hos Dometic Denmark, og henviser til, at QuickPot tilbage i 2009 også valgte at investere i et stort antal af Waecos fyldestationer og siden har købt ved udvidelser samt når travle afdelinger skulle have flere maskiner.

Brian Andersen supplerer:

- De maskiner, vi købte tilbage i 2009, har aldrig givet os nævneværdige udfordringer, men har tværtimod kørt upåklageligt, og det er en væsentlig grund til, at vi henter næste generations fyldestationer hos samme leverandør.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14