23948sdkhjf

Forhandler af bilstereo opkøbt

DC Scandinavia A/S køber Au2tek og flytter til nyt domicil.

BILSTEREO DC Scandinavia A/S i Smørum har pr. 1. maj 2019 opkøbt bilestereospecialisten Au2tek i Middelfart.

Freddie Malling, tidligere indehaver og direktør i Au2tek, fortsætter i virksomheden og vil i tæt samarbejde med Ulrik Kjær, direktør i DC Scandinavia, være med til at fusionere de to virksomheder og udvikle DC Scandinavia fremadrettet.

I første omgang har fokus været at finde en løsning, hvor alle aktiviteter kan samles under samme tag. Derfor vil de to virksomheder henover sommeren blive flyttet til et nyt og større domicil på Sjælland og herefter endeligt fusionere. Med nye lokaler får virksomheden optimale rammer for udvikling og vækst.

- Vi glæder os utrolig meget, udtaler Ulrik Kjær.

DC Scandinavia kommer efter sammenlægningen til at tælle syv medarbejdere.

DC Scandinavia startede i sin tid med salg af Canbus fartpiloter, men har gennem de sidste ti år udviklet sig til at være en kendt leverandør af en bred vifte af tilbehør til eftermarkedet i bilbranchen. Udover delvis egen udvikling, som fartpiloter, lysstyringssystemer, sædevarmere og p-sensorsystemer tilbyder DC Scandinavia også blandt andet p-skiver og mobiltilbehør fra brands som Scosche og Otterbox.

Au2tek er en af branchens største og mest seriøse distributører, når det gælder bilstereo, og har specialiseret sig inden for især high end lydprodukter. Au2tek tilbyder en bred produktportefølje med fuldt sortiment fra producenter som Hertz, Audison og Connection, støjdæmpning fra Silent Coat, bilantenner fra Calearo, mobiltilbehør fra Naztech samt det største udvalg af monteringsdele til bilstereo.

Pioneer som nyhed

Det er en nyhed, at DC Scandinavia bliver distributør af japanske Pioneer.

Allerede inden de to virksomheder er på plads i nye lokaler, bærer samarbejdet frugt, og DC Scandinavia kan i tillæg til det øvrige sortiment fra Au2tek nu også tilbyde fuldt sortiment fra Pioneer.

Pioneer er en af verdens førende og mest innovative producenter af bilstereo, der blandt andet som de eneste på markedet tilbyder trådløs Apple Car Play.

- Det bliver utroligt spændende at skulle arbejde med Pioneers produkter, og jeg er sikker på, at vores kunder vil være meget begejstrede over det nye sortiment, siger Freddie Malling.

God idé

- Au2tek og DC Scandinavia tilbyder således supplerende, ikke konkurrerende produkter, og netop derfor er opkøbet af Au2tek og det kommende samarbejde også er en rigtig god idé, siger direktør Ulrik Kjær.

- Det betyder nemlig, at alle vores kunder får glæde af den lettere tilgang til et større sortiment og produktekspertise samlet hos én leverandør, tilføjer han.

Svært at være lille

- Det er svært at være lille, og i et marked hvor udviklingen går så hurtigt, som det er tilfældet i bilbranchen, kan det være en god løsning at konsolidere virksomheden og være flere om at sikre og udvikle et relevant sortiment. Ved hurtigst muligt at samkøre administration og lager i en fælles afdeling, får vi frigivet ressourcer til kundepleje og salg. På den måde skaber vi en større og sundere forretning, med plads til og fokus på udvikling, vækst og flere fordele for kunderne, udtaler Ulrik Kjær og fortsætter:

- Ikke blot får vores kunder et bredere sortiment samlet hos en leverandør og kan således både spare tid på indkøb, men også teknisk support og vejledning kan indhentes samme sted for en større produktgruppe. Endelig ønsker vi generelt at frigive ressourcer til at rykke tættere på vores kunder, og i dialog med dem sikre den bedst mulige kundepleje.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204