23948sdkhjf

Nye værkstedsvogne til jyske mekanikere

Grossisten au2parts aalborg har solgt 40 nye værkstøjsvogne fra KS Tools til TechCollege Auto i Aalborg - til glæde for cirka 800 af skolens elever og kursister.

SKOLE Der var stor glæde at spore hos både skolens elever og faglærere, da au2parts aalborg levererede 40 nye KS Tools værktøjsvogne, der fremover vil indgå i undervisningen blandt TechCollege Autos cirka 800 elever. Det er elever fra linjerne: Grundforløb 1 og 2 samt hovedforløb inden for lastvogns- og personvognsuddannelserne, der primært vil gøre brug af vognene. Derudover bliver der kursister samt elever på flyteknikeruddannelsen, der kommer til at bruge vognene.

Udvikler uddannelsen

Uddannelsesleder Jakob T. Pilgaard fra autocollege Aalborg siger om samarbejdet med au2parts aalborg:

- Vi har et rigtig godt samarbejde i det daglige - au2parts er ikke kun vores daglige leverandør af reservedele, men også en samarbejdspartner. Au2parts og skolen afholder i den forbindelse en række kurser for au2parts’ kunder omkring efteruddannelse, kurser og introduktion af nye leverandører og produkter.

- Herudover sidder regionschef fra au2parts, Peter Pape, i en erfa-gruppe hos TechCollege Auto med henblik på at udvikle og fremme uddannelsen for fremtidens automekanikere. Alt i alt et samarbejde, vi sætter stor pris på, da vi på den måde får et tæt samarbejde med autobranchen, tilføjer han.

Helt i tråd med autobranchen er vognene leveret i racing-line serien, og i forbindelse med dette er de udstyret med numre fra 1 til 40 i bedste racing stil.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093