23948sdkhjf

Ros til finalist i design-dyst

Ingen sejr til Flex1one i Danish Award Design, men masser af anerkendelse.

DESIGN Brørup-firmaet Flex1one er tilbage i marts nomineret til en finaleplads i Danish Award Design konkurrencen i kategorien "Better Work" for en specielt designet ergonomisk lift på fire hjul, nemlig for produktet Wheel Trolley Easy Lift.

Vinderne blev afsløret ved en stor prisfest i Industriens Hus den 13. maj, men Flex1one nåede ikke helt til tops.

- Desværre blev vi ikke vinder, men det gik meget tydeligt op for os, hvor stor selve finalepladsen i sig selv er. Det var noget af et selskab at være i - med håbefulde og ekstremt dygtige designere, fortæller marketingchef Jannie Nielsen.

Ros og anerkendelse

- Nogle af finalisterne havde arbejdet i mange år på at skabe det produkt, de var i finalen med. Og nogle var nået adskillige gange til finalen, men havde aldrig vundet. Vi fik et fint diplom med os hjem som bevis på, at det her er virkelig stort. Vi fik desuden masser af ros og anerkendelse fra de mennesker, vi snakkede med, siger Jannie Nielsen.

- Så vi er helt tanket op af gode vibrationer fra en fantastisk aften. Samtidig med, at vi er blevet bevidste om, at vores produkt sagtens kan være med i den øverste liga for design, tilføjer hun.

Firmaets produktudvikler, Dan Mortensen, er i øvrigt allerede i gang med at brygge på den næste design-løsning.

Udvalgt blandt 200

Wheel Trolley Easy Lift er skabt for at nedbringe den store mængde af tunge løft af hjul på dæk- og autoværksteder verden over.

Wheel Trolley Easy Lifter tegnet og udviklet af Dan Mortensen. Han kom til Flex1one som praktikant i januar måned 2015 under sin uddannelse som produktionsteknolog.

Over 200 designere og virksomheder havde sendt løsninger ind i 11 kategorier i design-konkurrencen. Til årets pris var udvalgt i alt 45 finalister.

Finalisterne blev udvalgt af en international jury, der består af førende eksperter inden for blandt andet dansk og internationalt design, innovation, teknologi og bæredygtighed.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109