23948sdkhjf

Magnussen efter Grosjean-duel: Vi skal have en snak

De to Haas-kørere duellerede i slutningen af søndagens Formel 1-grandprix i Barcelona.

FORMEL 1 Søndagens spanske Formel 1-grandprix var på vej til at blive en begivenhedsfattig affære.

Men en safety car-periode hen mod slutningen fik rusket godt op i det hele. Det førte blandt andet til, at Kevin Magnussen overhalede holdkammeraten Romain Grosjean og overtog løbets syvendeplads fra franskmanden.

Det fik Grosjean til at jagte danskeren, og franskmanden kørte i perioder så aggressivt, at det kunne have kostet Haas-holdet dyrt.

De to Haas-kørere endte med at snitte hinanden i et sving, men det gik kun ud over Grosjean, der efterfølgende røg tilbage i feltet og endte som nummer ti, mens Magnussen beholdt sin syvendeplads.

Efter løbet fortalte Magnussen, at der nok er brug for en snak internt på holdet efter den dramatiske afslutning.

- Det (situationen i slutningen af løbet, red.) kræver, at vi lige får taget en snak. Den var lige hård nok, synes jeg, så det skal vi have snakket om, siger Magnussen til TV3+.

Danskeren mener ikke, at den slags episoder bør finde sted blandt holdkammerater.

- Det må ikke ske. Men det skete desværre. Jeg tror heldigvis ikke, at der skete nogen skade. Vi sluttede begge i pointene, men det var en kaotisk afslutning, siger Magnussen.

Magnussen nr 7 i den samlede stilling

Selv om der endte med at være lidt malurt i bægeret, så kan Haas formentlig være godt tilfreds med søndagens grandprix. Det er således første gang i sæsonen, at begge biler ender i top-10 og får VM-point.

Magnussen tog med syvendepladsen søndag seks VM-point. Danskeren har nu 14 i alt i år, hvilket rækker til en syvendeplads i den samlede stilling.

Grosjeans ene point søndag var franskmandens første i år. Han ligger nummer 17 i VM-stillingen.

Kilde: Ritzau

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.265