23948sdkhjf

Var det noget med en søndagsbil?

Er du på jagt efter en udfordrende projektbil? Eller måske en klassiker, du kan nyde ad strandvejen allerede på søndag? Så tag til Mårslet i morgen; gamle og nyere, sportsvogne og sedaner, busser og lastbiler er under hammeren.

KLASSIKER Op og ned ad strandvejen med armen i karmen. I en slubrende amerikaner eller en glad hippiebus? Eller måske til nørdetræf i en lastbil fra dengang ingen havde tænkt på en turbo?

Kan du mærke, det kribler? En klassiker til søndagstur ryger jo længere og længere op på manges "must-have-liste" - og da ikke mindst blandt os i autobranchen. Det handler jo ikke bare om at køre - også om dette at være midt i et projekt. (Og måske en dag blive færdig...)

Hvis du vil springe projektet over og finde en klassiker, du kan køre i allerede denne weekend, er der gode muligheder i Mårslet - Mårslet, der ligger en 10-15 km syd for Aarhus. I morgen, lørdag den 4. maj holder Campen Auktioner stor specialbilauktion i de særlige omgivelser på Vilhelmsborg.


Cirka 80 specialkøretøjer er under hammeren og kataloget favner bredt med veteranbiler som f.eks. en Triumph og en Oldsmobile, gamle lastbiler og busser. Men også motorcykler fra den gang, fire ventiler pr. cylinder var utænkeligt. Ligesom der faktisk er gamle campingvogne i kataloget.

- Vores specialbilauktioner bliver normalt afholdt i vores lokaler i Randers, men denne gang har vi fået en unik mulighed for at være i de flotte omgivelser ved Vilhelmsborg. Vi glæder til at afholde en uforglemmelig auktion med mange hestekræfter og unikke køretøjer, fortæller Peter Lund, auktionarius ved Campen Auktioner.

Om priserne vi viser ved billederne auktionens Thomas Christensen:

- Jeg gør opmærksom på, at det først er til sidst, der virkelig sker noget angående bud og bussen er først lige kommet på hjemmesiden her i går. Priserne i billedteksterne er fra i tirsdag.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094