23948sdkhjf

British Motor Group i Aarhus lukker

British Car Import, der står bag importen af Jaguar og Land Rover i Skandinavien, lukker pr. 1. maj forretningen British Motor Group i Risskov ved Århus.

BILSALG Luksusmærkerne vil dog fortsat kunne købes i det nye flagship store i Gladsaxe ved København. I det jyske vil der stadig blive serviceret Jaguar og Land Rover hos Terminalen.

Selskabet forklarer i en pressemeddelelse, at baggrunden for lukningen skyldes flere faktorer.

Den væsentligste enkeltårsag er, at salget i forretningen i Risskov de seneste år har været nedadgående, og har udgjort en mindre andel af det samlede - og i øvrigt stigende - Jaguar Land Rover salg i Danmark.

Samtidig er kravene til, hvordan en moderne Jaguar Land Rover forretning skal se ud blevet skærpet. Det ville således kræve en ikke ubetydelig millioninvestering at sikre at forretningen i Risskov ville kunne leve op til fremtidens krav til en profitabel Jaguar Land Rover forretning.

Fortsat danske ambitioner
På trods af lukningen af Aarhus forretningen har Jaguar Land Rover stadig store ambitioner i Danmark, hvilket blev understreget i sidste måned, hvor British Motor Groups nye store flagship store i Gladsaxe ved København blev indviet. En forretning, der er den nyeste og mest moderne Jaguar Land Rover forretning i Europa. En forretning, der er bygget med vækst for øje, hedder det i pressemeddelelsen.

- At vi lukker vores forretning i Aarhus er en ærgerlig, men ikke desto mindre nødvendig beslutning. Det er vigtigt at understrege, at vores kunder vil opleve samme høje serviceniveau som hidtil, når det drejer sig om autoriseret service og reparation og, at salget af nyere brugte Jaguar og Land Rover fortsætter. De medarbejdere, der desværre bliver berørt af lukningen, er alle blevet tilbudt nye stillinger i koncernen, siger Henrik Bang CEO for British Car Import Scandinavia.

Jyske kunder kan fortsat prøvekøre nogle modeller samt bestille og hente nye biler i Terminalen i Risskov - men det formelle salg går gennem British Motor Group i Gladsaxe.

bauer

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266