23948sdkhjf

Lang karriere hos grossist

Ronnie Maryon fejer 25 års jubilæum hos FTZ.

JUBILÆUM Ronnie Maryon kunne fejre 25 års jubilæum ved FTZ den 1. marts 2019. Dagen vil blive markeret ved en reception i Aarhus den 3. maj.

Ronnie Maryon har haft et forrygende karriereforløb ved FTZ og har via sit drive, gå-på-mod og sine evner sat sit stærke præg på FTZ.

- Det var en tilfældighed, at jeg kom ind i grossistleddet. Jeg havde job i en usikker virksomhed, da en god bekendt oplyste mig om, at en leverandør til hans forretning manglede en chauffør. Det blev starten på min rejse i FTZ. I starten af 90’erne var drømmejobbet for mig at blive bilsælger, men det blev aldrig til virkelighed, fortæller Ronnie Maryon selv.

- Chancen for at prøve kræfter med salg i FTZ bød sig, da min daværende afdelingsleder spurgte til mine fremtidsplaner. Det viste sig, at vi havde samme plan, og kort tid efter startede jeg som kørende sælger. Han er i dag pensioneret, men vi mødes to gange om året, hvor vi over en kop kaffe får vendt fortidens mange minder, og han får en update på FTZ, tilføjer han.

Karriereforløbet ved FTZ

1994 Ansættelse som chauffør
1995 Ekspedient
1997 Salgskonsulent Skanderborg
1999 Salgskonsulent Aarhus
2003 Salgskoordinator Øst- og Midtjylland
2007 Regionsleder
2016 Sales & Operational Manager



Muligheder

- Med hensyn til min rejse i FTZ så har jeg altid været motiveret af at være i en virksomhed, hvor der er muligheder. Gennem alle årene har jeg været omgivet af gode kolleger og en stærk ledelse, som har inspireret mig og givet mig lysten til at udvikle nye løsninger til det professionelle værksted - og hos FTZ er kunden altid er i fokus, siger Ronnie Maryon.

- Af og til er jeg blevet stillet spørgsmålet: "Hvad er det bedste, du har lavet i FTZ?". Svaret er ganske enkelt: "Jeg har været glad for alle mine arbejdsopgaver og ansvarsområder". Der har altid været noget, der kunne gøres bedre, og der har været mange spændende udfordringer undervejs. Især årene med fusioner, åbning af nye afdelinger og opkøb har været de år, hvor tiden bare fløj afsted. I de år lagde FTZ for alvor grundstenen til den kæmpe, landsdækkende koncern, som vi er i dag med over 1100 medarbejdere, fortæller han.

Personlige relationer

- Det er blevet til rigtig mange gode oplevelser med kunder og kolleger igennem de 25 år - ikke kun i arbejdstiden, men også i fritiden, hvor jeg også godt kan lide at hygge mig med kunder og kolleger. På den måde har jeg skabt personlige relationer i hele landet og er ikke "kun" leverandør og samarbejdspartner - det betyder rigtig meget for mig, siger Ronnie Maryon og fortsætter:

- Selv om 25 år er lang tid, så må jeg indrømme, at tiden er gået fantastisk hurtigt, uden tvivl fordi tingene jo ikke står stille i denne spændende branche. Det er i bund og grund forandringerne og udviklingen, der motiverer mig, og det at jeg kan være med til at gøre hverdagen lettere og sjovere for alle vores kunder og for FTZ. Det er og bliver det, der driver mig. Om det bliver til 25 år mere, det må tiden vise, men ét er sikkert, udviklingen i branchen lægger op til en spændende fremtid.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188