23948sdkhjf

Grill, benzin og klassiske biler på Egeskov Slot

Dansk Bilbrancheråd inviterer til et brag af en Bilfestival på det fynske Egeskov Slot.

UDFLUGT Det oser af både benzin og grillpølser, når Dansk Bilbrancheråd og Værkstedernes Indkøbsforening inviterer sine medlemmer og deres medarbejdere og familie til Bilfestival på det fynske Egeskov Slot.

- I 2017 nåede vi op på 1800 besøgende og ikke mindre end 150 udstillede biler, lastbiler, motorcykler og knallerter, så forventningerne til den kommende Bilfestival i maj er skruet godt op, siger Klaus Krabbe, kommunikationschef, Dansk Bilbrancheråd.

Godt selskab
Festivalen er en skøn blanding af en spændende udstilling af specielle køretøjer og et stort telt og en plæne, hvor en stribe leverandører stiller op med gode tilbud og en fagsnak.

Bilfestivalen er åben for alle medlemmer, medarbejdere og deres familie, som kan se frem til både godt selskab samt stor grillbuffet og kaffe og kage.

Udover selve bilfestivalen giver billetten til 100 kroner også adgang til slottet og slottets fine museumsudstillinger af veteranbiler, motorcykler, fly, campingvogne og Falck-køretøjer. Herudover er der slotshaven, den store legeplads, en spændende labyrint, og endelig kan man prøve at gå fra trætop til trætop i 10-15 meters højde.

Der vil være forskellige konkurrencer og underholdning også for de mindste, og så bliver de flotteste, mest specielle og mest originale køretøjer kåret og præmieret.

Festivalen finder sted 4. maj fra kl. 10-17. Tilmelding sker via Dansk Bilbrancheråds hjemmeside.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093