23948sdkhjf

Kom til temadag om emissioner

Transportens Innovationsnetværk og MT Filterservice inviterer til temadage om emissionsteknologi til personbiler og tungekøretøjer i Taastrup 7. maj og Aarhus 4. juni.

TEKNOLOGI Transportens Innovationsnetværk og MT Filterservice inviterer vanen tro til en temadag om emissionsteknologi til personbiler og tungekøretøjer med opdatering på nyeste testmetoder, diagnose og praktiske erfaringer inden for emissioner og emissionsteknologi til EURO VI og Stage V motorer.

Man kan blandt andet høre Teknologisk Institut fortælle om måling af NOX med remote sensing, FDM om en ny miljøstest af biler, Mercedes om deres erfaringer med emissionssystemer til EURO VI-køretøjer og Electro Partner om diagnose.

Første temadag er den 7. maj hos TI på Gregersenvej i Taastrup, mens dag nr. 2 foregår hos TI på Kongsvang Allé i Aarhus den 4. juni. Begge dage kl. 9.30-14.30.

Blandt talerne er Lene Halgaard, Teknologisk Institut, Flemming Nøhr, MT Filterservice, Morten Østergaard-Hansen, Mercedes Danmark, Sten Frandsen, Teknologisk Institut, samt repræsentanter for FDM og Elektro Partner.

Tilmelding er gratis.

Mere på www.tinv.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125