23948sdkhjf

Tappesæt suger al automatgearolien ud

Et nyt værktøjssæt fra KS Tools hjælper med fuldstændig tømning på især drilske BMW- og Mercedes-biler.

TIDSBESPARENDE Olieskift på biler med automatgear kan volde problemer ved en lang række BMW- og Mercedes bilmodeller, fordi det er nærmest umuligt at aftappe de sidste godt to liter olie. Det svarer til cirka en fjerdedel af den samlede oliemængde. KS Tool har nu fået et værktøj i sit program, der gør det let at skifte olien.

Slut med skylleværktøj

Ved hjælp af dette værktøj kan man fuldstændig fjerne al spildolien fra gearkassen uden at skulle bruge et dyrt skylleværktøj. På den måde kan mekanikere på en række uafhængige værksteder tilbyde denne serviceydelse, idet de ikke længere behøver at sende kunderne til mærkeværksteder.

Denne type olieskift adskiller sig fra motorolieskift ved, at olien ikke løber ud af sig selv. Efter en almindelig tømning af automatgearolie forbliver en relativ stor oliemængde i gearkassen. Det er en ulempe, fordi den resterende olie som regel indeholder årsagen til olieskiftet i form af afslibningsrester og andre forureninger, der kan samle sig i løbet af årene og bevirke, at gearkassen kører stramt. Hvis disse forureninger ikke fjernes sammen med olien, må man regne med nye problemer.

Sådan fjernes restolien helt

Med det prisbillige gearolie-tømningssæt til automatgear fra KS Tool er restmængden af olie tilbage i gearkassen minimal, således at mekanikeren straks efter tømningen kan påfylde ny olie, så partikler skylles ud af drevet sammen med olien. Mekanikeren og bilejeren får igen et letløbende drev, uden at værkstedet har måttet bruge ressourcekrævende metoder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094