23948sdkhjf

Triscan udvider med DSG-dele til vådkoblinger

LuK RepSet 2CT til DSG-gearkasser med vådkobling er nu i Triscan programmet.

RESERVEDELE Leverandøren Triscan har siden 2013 haft LuK RepSet 2CT til DSG-gearkasser med tørkobling i programmet. Nu udvides programmet med sæt passende til modeller fra FCA Group, Renault, Smart og Suzuki, og samtidig også med sæt til DSG-gearkasser med vådkobling, der anvendes af VAG-bilmodellerne Audi, Seat, Skoda og Volkswagen med 7-trins DQ500 gearkasse.

Indtil videre omfatter programmet hos Triscan til DSG-gearkasser med vådkobling kun én reference, men flere er på vej. Uanset om det er tale om et LuK RepSet 2CT til en tør- eller vådkobling, indeholder sættet alle nødvendige komponenter for reparation af det specifikke dobbeltkoblingssystem.

Til udskiftning kræves anvendelse af specialværktøj. Værktøjssættene omfatter basissæt og modelspecifikke sæt. Til hvert LuK RepSet 2CT, og hvert specialværktøjssæt, medfølger detaljerede oplysninger om teknologien og installationen på otte sprog. Informationsmaterialet og yderligere oplysninger, installationsvideoer og tekniske brochurer om LuK reparationsløsninger til eftermarkedet kan tilgås via REPXPERT online portal (www.repxpert.com). I Triscans webkatalog - triweb.triscan.dk - er der under hvert af sættene angivet information om hvilke specialværktøjssæt, som skal benyttes.

Oliekøling over 250 Nm

Princippet bag teknologien for dobbeltkoblinger er kompleks men kan forenklet forklares ved følgende:

Samtidigt med at én kobling overfører drejningsmoment, sørger den anden kobling for at gøre klar til næste gearskift. Dette muliggør skift fra et gear til et andet uden tab af moment og ydeevne. Samtidig opnås større kørekomfort og lavere brændstofforbrug.

Den tørre dobbeltkobling anvendes især i køretøjer med lavere drejningsmoment, hvorimod den våde dobbeltkobling hovedsagelig anvendes i køretøjer med drejningsmoment på over 250 Nm, hvor varmeudviklingen er så stor, at oliekøling bliver nødvendig. kile

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141