23948sdkhjf

NK-klodser skal være markedets mest støjsvage

SBS Automotive skærper profilen ved at konkurrere på kvalitet med ny teknik og tiltag, der sætter fokus på bremsekomfort og emballage.

STRATEGI Som en af eftermarkedets førende udbydere af bremseklodser har danske SBS Automotive konstant fokus på nye tiltag, som kan positionere NK-programmet endnu skarpere. NK sætter nu komforten i centrum, og målet er at skabe markedets mest støjsvage bremser.

- Vores NK bremseklodser er et stærkt alternativ til originaldele og premium-mærker. Det gælder både på sortiment og produktkvalitet. Vi har ambitioner om hele tiden at være på forkant med at levere endnu bedre løsninger, som skaber mere værdi for vores kunder, siger salgsdirektør Lars From.

Komfort i centrum

NK har netop udrullet et unikt tre lags shim-koncept på hele bremseklodsprogrammet for at kunne reducere risikoen for støjgener.

Støjreducerende shims er den mest almindelige og mest effektive måde at reducere støjgener fra bremser. NK’s tre lags støjdæmpende shim teknologi løser støjproblemer ved hjælp af dæmpning og vibrationsadskillelse gennem kombinationen af coating, stål og lim. Fastgørelsen af shims til bagpladen er afgørende for kvaliteten af støjdæmpningen. NK shims er fastgjort på hele overfladen for at opnå maksimal fastgørelse, men også for at dæmpe vibrationer.

Også bremseklodsernes affasninger er i fokus. Forøget affasning har haft en positiv komfortmæssig effekt uden at påvirke bremseevnen negativt.

Skærpet kvalitetsprofil

Hos NK forventer man, med de nye tiltag og forbedringer, at kunne imødekomme selv de skrappeste krav til bremsekomfort, uanset varenummer og bilmodel. Dermed skærper NK kvalitetsprofilen.

Andreas Hagbarth, produktchef hos SBS Automotive, fortæller, at kvalitet er den helt afgørende parameter på sikkerhedsprodukter som bremsedele.

- Vi har gennemført sammenlignende tests op mod originaldele. Samtlige tests placerer NK helt i top, for eksempel når det gælder komfort, bremseevne og holdbarhed for vores "matching quality" produkter. Derfor tilbyder vi også markedets bedste garanti med fem år mod materiale- og produktionsfejl suppleret med en slidgaranti på minimum 35.000 kilometer. Med vores nye tiltag føjer vi atter nye dimensioner til den samlede kvalitetsopfattelse af NK bremseklodser, siger Andreas Hagbarth.

NK programmet er blandt markedets bredeste med en markedsdækning på mere end 99 procent af bilparken, og med hurtig introduktion af nye referencer. 


Easy-Up æsker med fordele
NK har justeret emballagen på sine bremseklodser, idet de nye såkaldte ”Easy-Up” æsker er nemmere at åbne og giver optimal beskyttelse af produktet. Samtidig indføres flere æskestørrelser, hvilket reducerer lageromkostninger og logistikudgifter, oplyser SBS Automotive.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157