23948sdkhjf

Nyt musikalbum fra Jens Sørensen

Auto-mand har optaget otte musiknumre i berømt studie i London, stærkt inspireret af The Beatles.

MUSIK Det tidligere FTZ-direktør og nuværende rådgiver, Jens Sørensen, fortsætter med at udgive musik.

Over fire dage i maj 2017 fik Jens Sørensen sit store ønske opfyldt. Sammen med det til lejligheden sammensatte band, Legacy Lane, indspillede han sit seneste musikalbum i selveste Abbey Road Studio i London, endog i det verdensberømte Studio 2, hvor The Beatles i sin tid indspillede alle deres allerstørste hits.

Nu er albummet endelig ude som et eksklusivt værk med otte numre af forskellig længde for at “matche" The Beatles’ allerførste LP “Please Please Me", hvor de selv skrev otte af de 14 numre på albummet.

På Legacy Lane udgivelsen, er der således tre særligt udvalgte Beatles numre (indspillet lidt eksperimenterende) og fem helt nye udgivelser.

I stil med Beatles

Som gennemgående sangerinde på albummet finder man Andrea Gadeberg, datter af Trine Gadeberg, og blandt de professionelle musikere optræder trommeslager Flemming Koch.

- Undervejs på de fem nye numre har vi forsøgt at indflette noget af den stilart, The Beatles lagde for døren. Vi syntes det er lykkedes ganske godt. Aldrig har vi arbejdet så længe og så intenst med tingene, men det er jo heller ikke hver dag at man får adgang til Abbey Road i London. Vi fik tilbudt de eneste åbne dage i Abbey Road kalenderen 2017, hvorfor det bare var at slå til, fortæller Jens Sørensen, som har skrevet og komponeret alle de nye numre sammen med Ebbe Ravn Han er aktiv med-musiker og producer på Legacy Lane holdet.

Multitalent synger

Albummets endelige fine-tuning er også Ebbe Ravns værk.

For både Ravn og Sørensen handler det primært om at få promotet Andrea Gadeberg.

- Hun har det hele. Hun er ganske enkelt et multitalent - der er fart over feltet - ligesom hendes mor. Hun kan blive stor - hun har hele pakken, uddyber Jens Sørensen.

Musikerne og Jens Sørensen havde over de fire dage allieret sig med den verdenskendte recording engineer Chris Bolster, som blandt andet har arbejdet på udgivelser af Paul McCartney, Adele, John Fogerty og Take That med flere.

- Albummet har ladet vente på sig, men sådan går det, når man går efter det perfekte, konstaterer den produktive Jens Sørensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11