23948sdkhjf

Premium-biler har mindst værditab

Disse bilejere er mest tilfredse med bilens restværdi, viser denne uges analyse fra Voxmeter.

UGENS TAL For de fleste af bilejere, er det en stor beslutning at købe en bil. Udbuddet er stort, og der er mange faktorer at overveje. Særligt når der skal investeres i en ny model, kan det være nyttigt at overveje, hvor godt bilen holder sin værdi, og hvad den vil være værd, når den igen skal skiftes ud.

Denne uges tal fra Voxmeters databank CEM Cars Intelligence måler på tilfredsheden af restværdien, dvs. hvor godt bilen holder sin værdi.

Målingen er opdelt på bilmærker. Audi-ejere er de mest tilfredse med en andel på 29,6 %. Herefter følger BMW med en andel på 25,5 %, Honda med 25,2 % og VW med 24,9 %. Også Volvo sniger sig med i top 5 med 23,6 %, der er tilfredse med restværdien.

Det er interessant, at Honda placerer sig på 3. pladsen, da dette bilmærke skiller sig ud fra de øvrige, der alle klassificerer sig i premiumklassen.

Forhandlere af de fremhævede bilmærker, og måske endda særligt forhandlere af Honda, kan benytte denne måling i salgssammenhænge. De kan f.eks. bruge tallene til at retfærdiggøre prisen på deres produkter, da erfaringer viser, at en stor andel ejere af netop disse bilmærker er tilfredse med, hvordan bilen holder værdien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095