23948sdkhjf

Flere vil med i Dansk Bilforhandler Union

Optimistiske forventninger til fremtiden, lød det fra årets generalforsamling i Dansk Bilforhandler Union.

BILFORHANDLERE Det var en glad Jeppe Ruby Laursen, der i sin egenskab af bestyrelsesformand for Dansk Bilforhandler Union (DBFU), bød velkommen til foreningens 23. generalforsamling, der løb af stablen på Hotel Vejlefjord fredag den 15. marts.

Glæden rettede sig især mod en fortsat medlemsfremgang på i alt 25 nye medlemsvirksomheder i det forløbne år. Men også mod den helt aktuelle tilslutningsrekord på 146 deltagere til foreningens generalforsamling. Med nu næsten 170 medlemsvirksomheder, og den fortsatte tilstrømning af nye, stiger også mængden af arbejdsopgaver i foreningen.

Jeppe Ruby Laursen understregede i sin beretning, vigtigheden af netop medlemsvækst som en væsentlig forudsætning for de meget attraktive medlemstilbud, som et fortsat stigende antal leverandører i dag tilbyder foreningens medlemsvirksomheder.

Også i det forgangne år har foreningens direktør, Karl-Ove Pedersen, og flere bestyrelsesmedlemmer deltaget aktivt i en række betydende bestyrelser og udvalg. Herunder bl.a. SMV Danmarks Autoudvalg, Biltorvet bestyrelse, Skats Motorklagenævn og Motorstyrelsens Motorkontaktudvalg.

- Det er vores opfattelse at Motorstyrelsen (tidl. Skat Motor) er kommet fornuftigt fra start og er interesseret i et godt samarbejde med branchen. En udvikling, som vi både tror og håber på kan fortsætte og dermed være med til at lette vores hverdag som bilforhandlere, påpegede Jeppe Ruby Laursen.

Året har desuden budt på flere møder med Skatteministeren og Skatteministeriet, hvor DBFU har haft lejlighed til at fremføre foreningens synspunkter, bl.a. om selvanmelderordningen, genberegningsordningen og uligheder i ejerafgiftsloven.

Valg til bestyrelsen

På generalforsamlingen var næstformand Kai Lykke Jensen (Roskilde) og Peter Petersen (Odense) på valg. Kai Lykke Jensen blev genvalgt, hvorimod Peter Petersen ikke ønskede genvalg. I stedet blev Robert Hansen (Ringsted) nyvalgt til bestyrelsen.

Bestyrelsen består herudover af formand Jeppe Ruby Laursen (Køge), Morten Olsen (Bogense), Michael Mathiasen (Varde), Anders Hansen (Esbjerg) og Flemming Henriksen (Gørløse). bauer

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141