23948sdkhjf

Salg af dele til klassiske biler sat i system

Nyt firma, som udspringer af JP Group, vil servicere Europas bilsamlere fra Viborg.

DELE Classic Parts Passion A/S er navnet på det nye firma, der fra Viborg vil gøre livet lettere for ejere af klassiske biler.

Bag det nye firma står den i autobranchen kendte Martin B. Pedersen, som blandt andet ejer JP Group A/S, Torsten T. Nielsen, som ejer it-firmaet My Support ApS, og Morten Vammen, der er det nye firmas direktør og daglige leder.

Den 34-årige Morten Vammen har arbejdet i JP Group i 15 år og således vel kendt med autobranchen. Desuden ejer han et folkevognsrugbrød, der netop nu er ved at blive restaureret.

- Det og et tidligere restaureringsprojekt har da været medvirkende til ideen bag det nye firma, hvor hele konceptet går ud på at gøre det nemmere for ejere af klassiske biler at finde reservedele til lige netop deres bil, forklarer Morten Vammen.

Han er netop er gået i luften med i første omgang at sælge reservedele til mærkerne Audi, BMW, Mercedes Benz, Porsche, VW og Volvo på det danske og engelske marked via nettet.

Og inden længe følger Classic Parts Passion op med det tyske og det franske marked, oplyser Morten Vammen til Viborg Stifts Folkeblad.

Til Motor-magasinet fortæller Morten Vammen, at firmaet pt har 5500 varer online, og at man forventer at nå op på 20.000 varer i løbet af 3-6 måneder.

Skal kun lede ét sted

Ideen går ud på, at ejerne af de klassiske biler, både private, værksteder eller klubber, skal kunne finde stort set alle reservedele til netop deres bil på Classic Parts Passions hjemmeside. Som det er nu, skal ejerne typisk lede efter reservedele flere forskellige steder og måske i flere forskellige lande.

- Med dette koncept kan man finde alt det, man skal bruge på ét sted, så det er jeg er sikker på, at mange ejere af klassiske biler vil se som et stort fremskridt, siger Morten Vammen.

I starten kommer han til at stå i spidsen for et team på tre personer.

- Jeg tror dog på, at vi i løbet af ganske kort tid vil blive flere, og om et år vil vi nok også have platforme i flere lande og pænt mange flere ansatte, forudser Morten Vammen.

Med klassiske biler mener firmaet biler fra slutningen af 40’erne til begyndelsen af 90’erne.

Foreløbig holder Classic Parts Passion til i lokaler i Sct. Leoni Gade, hvor der er begrænset lagerplads.

Mere på www.classicpartspassion.dk

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094