23948sdkhjf

Sixt kåret af erhvervskunder

Erhvervskunder kårer Sixt kåret til bedste biludlejningsselskab.

PRIS Under prisuddelingen ved afholdelse af “Nordic Business Travel Summit" løb Sixt med prisen som “Best Car Rental Company" i Norden. Hos Sixt er man ekstremt stolt af skulderklappet og glæder sig over, at virksomhedens hårde arbejde belønner sig.

Prisuddelingsshowet “Nordic Business Travel Awards" udfoldede sig i Tivoli i København torsdag d. 21/3 under stor bevågenhed fra rejsebranchen. Her var repræsentanter fra utallige virksomheder - store som små - samlet for at hylde Nordens bedste firmaer indenfor erhvervsrejsebranchen.

Det er andet år, at NBTS løber af stablen. Der uddeles priser i seks forskellige kategorier, der bl.a. inkluderer bedste flyselskab, bedste hotelkæde og bedste biludlejningsvirksomhed. Sidstnævnte pris gik som bekendt til Sixt.

Nordiske foreninger
Administrerende direktør for Sixt Danmark, Søren Lithander, er mere end almindeligt glad for prisen:

- Det er jo et enormt skulderklap, som vi sætter en stor ære i at få. Vi har altid prioriteret vores erhvervskunder højt, så det er fantastisk at blive bekræftet i, at de er glade for vores produkter og services.

Bag awardshowet står et samarbejde mellem Nordic Bench Research Insititute og de fire nordiske erhvervsrejseforeninger DBTA, SBTA, NBTA og FBTA .

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.162