23948sdkhjf

Hjulløfter nomineret til designpris

Flex1one med i finalen i Danish Award Design med Wheel Trolley Easy Lift.

HJULLØFT Brørup-firmaet Flex1one er nomineret til en finaleplads til Danish Award Design i kategorien "Better Work" for en specielt designet ergonomisk lift på fire hjul.

Nomineringen er for produktet Wheel Trolley Easy Lift, der får følgende begrundelse fra juryen: "Det er fantastisk at se, at vi stadig formår at skabe nye, innovative løsninger med enkle strukturer, der ikke kræver avanceret teknologi. Her har vi en helt konkret løsning, der beskytter værkstedsarbejdere mod dybe løft. Vi skal fremover designe til et samfund, hvor flere mennesker arbejder til langt op i alderdommen. Vi har derfor en forpligtelse til at tænke i løsninger, der beskytter folk på arbejdsmarkedet", lyder det i en pressemeddelelse.

Liften er skabt for at nedbringe den store mængde af tunge løft af hjul på dæk- og autoværksteder verden over.

Wheel Trolley Easy Lifter tegnet og udviklet af Dan Mortensen. Han kom til Flex1one som praktikant i januar måned 2015 under sin uddannelse som produktionsteknolog.

Praktikperioden førte til en fastansættelse som produktudvikler, og siden da har der været fart på tegne- og udviklingsbrættet.

Vigtig ergonomi

Hos Flex1one udvikles og produceres en lang række forskellige produkter, som alle har til formål at forbedre ergonomien og sikkerheden på dæk- og autoværksteder.

- Vi er ikke et sekund i tvivl om, at elementer som ergonomi og sikkerhed er meget vigtige for fremtidens mekanikere, udtaler Jannie Nielsen, marketingchef hos Flex1one ifølge Jydske Vestkysten.

46 medarbejdere

Flex1one blev etableret i 2003 og er en del af NDI koncernen med hovedsæde i Brørup. Er leverandør af dækmaskiner, autolifte og værktøj til dæk- og autobranchen. Beskæftiger 46 medarbejdere.

Stor prisfest 13. maj

Over 200 designere og virksomheder har sendt løsninger ind i 11 kategorier i design-konkurrencen. Til årets pris er udvalgt i alt 45 finalister.

Finalisterne er udvalgt af en international jury, der består af førende eksperter inden for blandt andet dansk og internationalt design, innovation, teknologi og bæredygtighed.

Vinderne afsløres ved en stor prisfest i Industriens Hus den 13. maj.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094