23948sdkhjf

Nyt LED lys effektiviserer lakeringsarbejdet

Danske Scangrip lancerer ny generation af specielle arbejdslamper til malings- og lakeringsindustrien, der sikrer korrekt farvegengivelse.

DAGSLYS For autolakerere gælder det om at arbejde med de bedste værktøjer. Det gælder også arbejdslamper, der gør det muligt at sikre korrekt farvegengivelse og dermed en fejlfri finish under hele lakeringsprocessen, så lakværkstedet minimerer risikoen for at skulle gøre arbejdet om igen. Her kommer den danske producent Scangrip ind i billdet med en ny type effektivt LED lys i fem forskellige farvetemperaturer og med nyeste batteriteknologi.

De nye specielle LED lamper til malings- og lakeringsindustrien bryder ifølge producenten grænserne for, hvad der hidtil har været muligt. Ved hjælp af ny LED lysteknologi er det nemlig lykkedes Scangrip at udvikle helt nye arbejdslamper med en høj CRI-værdi (farvegenkendelsesindeks) og en unik såkaldt All Daylight-funktion, der gør det muligt at vælge mellem fem forskellige farvetemperaturer afhængig af opgaven. Autolakereren kan således udnytte hele farvetemperaturspektret til at sikre korrekt farvegengivelse og samtidig lettere opdage ridser eller fejl tidligt i lakeringsprocessen, og på den måde undgå at arbejdet senere skal gøres om.

Nyeste batteriteknologi

Som de første på markedet har Scangrip udviklet det unikke og verdenspatenterede Scangrip Power Solution-system, der gør det muligt nemt at indsætte et nyt, fuldt opladet batteri og fortsætte arbejdet, mens et andet batteri oplades. Lamperne er samtidig robuste nok til at kunne tåle våde og beskidte omgivelser og kan derfor også anvendes udendørs under alle vejrforhold.

Som noget helt nyt er Scangrips lamper derudover udstyret med en integreret batteribackup funktion, der gør det muligt at arbejde i op til en time med 1000 lumen uden batteri og kabel. Dette giver fuldstændig frihed, fleksibilitet og maksimal arbejdseffektivitet gennem hele arbejdsdagen.

Et bredt sortiment

Den nye produktserie fra Scangrip er designet til alle former for maler-, inspektions-, og klargøringsarbejde:

Matchpen og Matchpen R er lommelygter til inspektion og specielt anvendelig til identificering af ridser og hvirvelmærker.

I-Match 2 er en genopladelig pandelampe med sensorfunktion og kraftigt lyse i hele arbejdsområdet.

MiniMatch og SunMatch er håndholdte og genopladelige arbejdslamper. MiniMatch er med to farvetemperaturer (kold og varm), hvor SunMatch har fem forskellige farvetemperaturer og et spotlys til inspektion i toppen.

MultiMatch, MultiMatch 3 og MultiMatch 8 er ekstremt kraftige arbejdslamper, der giver op til henholdsvis 1200 lumen, 3000 lumen og 8000 lumen. De er ideelle til inspektion af store overflader i forbindelse med polering, maler- og klargøringsarbejde. 
 
 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111