23948sdkhjf

PaintExpo fagmesse vokser halvandet år før den åbner

74 procent af verdens største fagmesse for lak- og belægningsteknologi i 2020 er allerede booket.

BOOKING 304 virksomheder fra 19 lande har allerede nu - 17 måneder før afvikling - tilmeldt sig den kommende lakmesse PaintExpo i tyske Karlsruhe 21.-24. april 2020. Dermed er 124.000 kvadratmeter, svarende til 74 procent af det niveau, der blev nået ved den sidste begivenhed, allerede besat. Det tyder på, at den kommende PaintExpo igen vil være større end nogensinde før.

Jürgen Haussmann, administrerende direktør for messearrangøren FairFair GmbH, er overbevist om, at PaintExpo fortsat vil opleve en stærk udvikling

- Selv om krav og udvikling er forskellige i de forskellige brugersektorer og lande er det vigtigt for virksomheder i maler- og lakbranchen at forberede sig på nye krav. Ud over de strengere krav fra kunderne om kvalitet, økonomi og fleksibilitet involverer dette også en mere effektiv anvendelse af materialer og ressourcer samt bæredygtighed. Hertil kommer digitalisering og netværksdannelse af produktionsprocesser, brugen af nye materialer og materialekombinationer samt tendensen til individualisering, siger Jürgen Haussmann.

Han tilføjer, at uanset om der er tale om belægninger til metal, plast, træ eller træmaterialer, glas, kompositter eller andre materialer vil besøgende på den kommende PaintExpo igen blive præsenteret for tilpassede produkt-, proces- og problemløsninger.

Udstillingsprogrammet på verdens førende messe til industriel belægningsteknologi dækker coatingudstyr til væske-, pulver-, UV-, nedsænknings- og spoleprocesser, malinger og emaljer til alle processer, applikationssystemer, sprøjtepistoler og atomisere, automatisering og transportteknologi, rengøring og forbehandling, tørring og hærdning, miljøteknologi, pneumatik, trykluftforsyning og udstødningsrensning, vandbehandling, genbrug og bortskaffelse, tilbehør, maskering, måle- og testteknologi, kvalitetssikring, identifikation, malingstripning, jobbutikbelægning, service , emballage og teknisk litteratur.

Se også paintexpo.com HER

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111