23948sdkhjf

Disse bilkøbere sætter pris på finansiering

Denne uges tal fra Voxmeter viser, hvilke bilkøbere på tværs af bilmærkerne, der finder finansiering yderst vigtigt.

UGENS TAL Mange mennesker oplever, at en bil er næsten nødvendig at have til rådighed, hvis hverdagen skal hænge sammen. Det gælder eksempelvis for pendlere, der hver dag transporterer sig på kryds og tværs af landet, samt for børnefamilier, der skal hente og bringe. For mange mennesker er det dog også dyrt at købe en bil, hvorfor det kan have afgørende betydning, at der tilbydes forskellige finansieringsmuligheder ved bilkøbet.

Denne uges tal fra Voxmeter viser, at gennemsnittet for bilkøbere på tværs af bilmærkerne, der finder finansiering yderst vigtigt, ligger på 24,8 %.

Vigtigst for Dacia- og Mitsubishi-købere
Samtidig viser tallene, at det især er kommende købere af Dacia og Mitsubishi, der sætter pris på finansieringsmuligheder. Dacia ligger højest med 33,3 %, mens Mitsubishi ligger lige efter med 32,7 %.

Dog er prisen på bilen ved næste bilkøb ikke specificeret, og det kan derfor ikke med sikkerhed siges, om det netop er prisen, der er den afgørende faktor. Det er sandsynligt, at det er modeller i de dyrere prisklasser, fx SUV’er, der er tiltænkt næste bilkøb.

Når danskerne skal vælge, hvilket mærke deres næste bil skal være, kan det altså have betydning, hvilke muligheder der foreligger for finansiering. Forhandlere - særligt at visse bilmærker - bør derfor overveje, om de med fordel kan justere de finansieringstilbud og -vilkår, de tilbyder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188