23948sdkhjf

Forstå fremtidens muligheder på to dage

Hjælp, elbilerne kommer! Eller, hold da op for en storm af nye forretningsmuligheder. Der er mange måder at se elbilernes kommen. Eksperter på konferencen Vores Autobranche på Gram Slot anviser problemløsning. PS: Og der er gratis adgang

KONFERENCE Har du skrevet "Gram Slot" i din kalender ud for den 7. og 8. maj? Ellers gør det hellere nu. For over de to dage gi’r konferencen Vores Autobranche, der arrangeres af Motor-magasinet i samarbejde med AutoBranchen Danmark, dig et samlet overblik over, hvordan den firehjulede branche udvikler sig lige nu. Eksperter fra alle hjørner af vores univers vil pege på de mange konsekvenser af udviklingen. Og de vil give konkrete forslag til, hvordan alle - hele føderækken igennem - ikke alene kan tackle udviklingens udfordringer; men vende dem om til nye muligheder.

Kåringen af elbilen Jaguar I-Pace til Den Internationale Årets Bil har gjort det klart for mange, at dette med elbiler ikke er noget en gang "ude i 20’erne." Det er nu.

Og det er netop elbilen og samtlige dens konsekvenser fra fabrik via forhandler og værksted til genbrug, konferencen tager fat på.

Men selv om det er i år og især i 2020, at bilfabrikkerne på det nærmeste oversvømmer markedet med nye biler på elektricitet, glemmer Vores Autobranche ikke, at der også skal sælges benzin- og dieselbiler i morgen. Ja, helst i dag. Også her tager konferencen fat.

Konferencen overordnede emne er elbilerne, fordi de er her. Der er cirka 20 nye elbiler på vej ud i de danske butikker alene i år; i 2020 kommer der endnu flere. Hvilke udfordringer skaber det - ikke mindst for værksteder og det øvrige eftermarked.

Afgørende spørgsmål
for branchen

Branchens fremtid set med de lange briller: 

• Hvordan kommer jeg med på elbilbølgen med start nu?  

• Hvordan servicerer og reparerer jeg en elbil i 2025?  

• Hvordan sikrer jeg min virksomhed adgang til bilens data?  

Branchen set med de korte briller: 
• Hvordan sælger jeg en dieselbil i morgen?  

• Hvordan skaffer jeg den næste lærling?  

Spørgsmålene belyses og besvares af en lang række eksperter fra hele branchen  


Det norske eksempel
Det lysende tal, man jo hører igen og igen fra Norge er jo, at service og reparation falder med 40 procent! Men er der hold i det tal. Talere fra Norge kommer til Gram for at sætte fakta på rygterne. Og fra Holland får vi en række tilsvarende fakta-oplysninger - fra Holland, fordi dette marked i realiteten minder meget mere om det danske end det norske.

Hvor hurtigt udviklingen kommer til at gå bestemmes jo af hvornår bilfabrikkerne lancerer de nye elbiler - og det er altså nu. Men farten kan øges (eller sænkes) af politikerne på Christiansborg. Hans Engell går på talerstolen og sætter tal på politikernes fart.

Men vi skal også sælge og servicere benzin- og dieselbiler her og nu. Også mulighederne for biler på brændstof stiller konferencen skarpt på.

Digitalisering kommer
Digitaliseringen er det store emne, for nogle den store mulighed og for andre en truende lukning af forretningen, hvis man er et sted i autobranchen uden adgang til bilens data.

Disse to emner, mulighederne især i markedsføring og problemet "ingen adgang" kommer Motor-magasinet og AutoBranchens Danmarks konference rundt om af adskillige talere. En af Europas mest fremsynede forhandler har tunet sin forretning til fremtidens digitale forbruger - hvordan på den helt konkrete måde? Det giver konferencen svar på.

Og de to dage griber også fat om muligheder og begrænsninger i adgang til bilers data. For mange virksomheder kan præcis dette være forskellen på at fortsætte eller forsvinde.

Og apropos det sidste: Den samlede autobranche står foran mange muligheder. Men virkeligheden er for nogle, at det ender med at måtte dreje nøglen om. Færdig.

Blandt konferencens talere, der for mange vil give mest stof til eftertanke, er Glenn Larsen fra Rørvig Auto. Han vil fortælle om, hvordan han og medarbejderne forbereder sig på vilkårene for det lille værksted.

Andre konkrete emner på Vores Autobranche er: Kvinder i autobranchen, underforstået flere kvinder i autobranchen, arbejdskraft, det vil sige manglen på arbejdskraft, uddannelse, leasing, forsikring, generationsskifte, autolakering. Plus en reminder: GDPR, har du nu styr på persondata? Ellers giver Vores Autobranche muligheden for en opfrisker.

Læs mere om konferencen her

Om Vores Autobranche

Hvad: Konference over to dage 
Indhold: Taler, debatter, workshops 
Emne: Det store kig ind i bilbranchens fremtid 
For hvem I: For alle typer virksomheder i autobranchen 
For hvem II: Alle, især værkførere, ledere, udviklere, direktører, ejere 
Hvornår: Tirsdag den 7. og onsdag den 8. maj 
Hvor: Gram Slot, Gram 
Arrangør: Motor-magasinet sammen med AutoBranchen Danmark 

PS: Billetter er gratis frem til 7/4 

Artiklen er en del af temaet Vores Autobranche.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126