23948sdkhjf

Karrosseri-specialist gik solo

John Milton har store planer med Dansk Karrosseri Teknik.

RÅDGIVER Forleden kunne Motor-magasinet berette, at Johnny Lauridsen er stoppet som miljøkonsulent hos AutoBranchens VidenCenter per 1. februar og er gået solo. Men allerede sidste forår stoppede en anden erfaren konsulent hos AutoBranchens VidenCenter også for at gå solo, i øvrigt for anden gang i karrieren.

Der er tale om 52-årige John Milton, som april 2018 genstartede firmaet, Dansk Karrosseri Teknik, der holder til i et kontorfællesskab på Oliefabriksvej i Kastrup. Specialerne er karrosseri og autolakering.

- Og det går godt – jeg har masser at lave, fortæller John Milton, der selv er uddannet pladesmed og siden har beskæftiget sig med faget hos blandt andre Sommer Volvo Amager og ATI.

Han peger blandt andet på, at der de sidste tre år er kommet 10.000 flere skader til hvert år, hvilket gør at der skal optimeres og finpudses på værkstederne.

Dækker hele landet

- Jeg har da planer om udvikling – jeg vil gerne have ansatte. Jeg ser kun fremad, konstaterer han og fortsætter:

- Jeg dækker hele landet – det har jeg gjort i 20 år. Jeg gør det, fordi det er sjovt, og fordi jeg godt kan lide at hjælpe værksteder og branchen generelt. Jeg elsker autobranchen og menneskerne i den. Det er dem, der driver mig, og hele tiden giver mig gode ideer.

- Selv om det er nogle år, siden jeg var karrosserismed hos Volvo Amager, kan jeg stadig håndværket og har løbende mine fingre nede i bolledejen, understreger John Milton.

Skadesopgørelse og kurser

Efter otte år hos Sommer Volvo Amager og 12 år hos Automobil Teknisk Institut (ATI) i Greve nåede John Milton fire år som selvstændig karrosseri-konsulent i Dansk Karrosseri Teknik (2009-2013), efterfulgt af fem år hos AutoBranchens VidenCenter.
I Dansk Karrosseri Teknik beskæftiger John Milton sig med en håndfuld områder, nemlig Forsi/Qapter skadeopgørelse, reparationskontrol, efteruddannelse og nybils introduktion, svejse- og takseringskurser, driftsoptimering og ISO certificering.

Endvidere er han i dag dansk agent for CAB Plan fra det svenske CAB Group AB, ligesom han sælger en egen opfindelse, Lakmagneten. CAB Plan nedbringer ventetider og forbedrer værkstedets flow samt gør hele skadeprocessen tydelig for alle på karrosseriværkstedet samt indskrivningen og kunder.

John Milton - CV

Uddannet som pladesmed i 1988 på Haslev Tekniske Skole
1985-1988: Karrosseribygger og pladesmed: Tårnby Karrosserifabrik
1989-1997: Værkfører og karrosserismed: Sommer Volvo Amager
1997-2009: Karrosseri-konsulent, Automobil Teknisk Institut
2009-2013: Selvstændig konsulent, Dansk Karrosseri Teknik
2013-2018: Teknisk konsulent, AutoBranchens VidenCenter
2018- : Selvstændig konsulent, Dansk Karrosseri Teknik

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094