23948sdkhjf

Video kan sælge flere biler

Ny teknologi skal sikre AutoProff en halv million solgte biler i 2021.

DOKUMENTATION AutoProff har et erklæret mål om at nå en halv million solgte biler gennem deres auktionsplatform i 2021. Så derfor har selskabet løftet sin teknologi. Det seneste tiltag, udover en kommende ny app, er en investering i et partnerskab med tech-virksomheden, VideoFlipp ApS, som har udviklet en app og en service, som over tid skal implementeres i AutoProffs platform.

Implementeringen af video skal i første instans sikre mere smertefrie handler for bilforhandlerne. En øget troværdighed med færre tvister. Alt i alt skal videodokumentationen sikre bedre, mere præcis og nemmere kommunikation mellem de handlende, oplyser Kolding-firmaet.

AutoProff forklarer videre, at VideoFlipps app allerede nu, som standalone app, kan downloades og bruges på eftermarkedet. Specielt på værkstederne vil VideoFlipp kunne skabe både mersalg, større gennemsigtighed og mere troværdig kommunikation med kunden, mener AutoProff.

Alt sammen noget, som skal være med til at give bilhandlere og mekanikere det gode ry tilbage og give dem større afkast og mersalg allerede fra dag ét.

Simpelt i brug

Ifølge AutoProff er VideoFlipp til simpelt i brug for både afsender og modtager.

VideoFlipp er på samme tid både en meget prisbillig løsning - den billigste på markedet - og en service, som har en konstant stejl kurve i forhold til produktudvikling, oplyser AutoProff.

- Vi har altid ønsket, at vores produkt er drevet af vores brugere. Vores service har bygget på deres behov, og vi har lyttet. Det er også en af årsagerne til, at vi vil lægge endnu lag på vores service. Og brugen af video er bare endnu et tiltag, siger direktør Per Temmesen.

- I den nære fremtid ser vi frem til at øge vores portefølje af produkter, som kan løfte niveauet for vores kunder og hele autobranchen i Europa, tilføjer han.

VideoFlipp

VideoFlipp ApS er etableret i 2017 i Silkeborg og har specialiseret sig i at skabe en service og en app, som gør det simpelt både at dele videoer, som indeholder kommunikation og data, og at sikre masse-dokumentation på tværs af en virksomhed uden ekstra administration af dokumentation – og alt dette serveret på alle typer platforme uden at optage dataplads på nogen enheder.
Mere på www.videoflipp.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157