23948sdkhjf

Ny ledelse i eksportbil-firma

Organisationsændringer hos Jönsson Consulting.

LEDELSE Ejeren af Jönsson Consulting A/S i Værløse, Søren Jönsson, har efter mere end 25 år på posten som CEO valgt at træde tilbage fra den daglige ledelse. Selskabet, der blev stiftet af Søren Jönsson i 1993, har i dag ni ansatte og omsætter for et trecifret millionbeløb.

Søren Jönsson er stadig eneejer af selskabet og medlem af bestyrelsen og vil i den følgende periode fortsætte arbejdet i bestyrelsen og selskabet. Han vil således fortsat være en aktiv del af Jönsson Consulting og bidrage med sin store viden om og passion for biler.

Ny CEO er Jens Kofoed

Som ny CEO i Jönsson Consulting A/S har bestyrelsen pr. 1. marts 2019 ansat Jens Kofoed.

Jens Kofoed er 57 år og har mere end 30 års erfaring fra bilbranchen, blandt andet som CEO for BMW på Amager/Brøndby. Han medbringer desuden stor indsigt fra flere danske bilimportører, blandt andet 14 år i Semler-koncernen med mærkerne VW, Audi, Skoda, Seat, Porsche, Lamborghini og Bentley.

Udnævner salgsdirektør

Jönsson Consultings nuværende salgschef Thomas Orbán bliver pr. 1. marts 2019 forfremmet til salgsdirektør. Thomas Orbán har igennem mere end ti år haft det daglige salgsansvar i selskabet og får med udnævnelsen nu det overordnede ansvar for salg.

I salgsafdelingen arbejder endvidere Christian Løfberg, der foruden salgsopgaver i Europa ligeledes har fået tildelt en ny rolle som indkøber af biler fra Skandinavien.

Pr. 1. januar 2019 har selskabet desuden ansat Thomas Sørensen med ansvar for salg i de fransktalende lande samt Afrika og Mellemøsten.

Stærkt i markedet

Den øvrige organisation varetages af selskabets mangeårige CFO, Kim Maarlev, der fortsætter som en del af den daglige ledelse samt i bestyrelsen.

Med disse ændringer er det bestyrelsens overbevisning, at fundamentet for selskabets fortsatte udvikling og vækst er sikret.

- Med den nye organisation står Jönsson Consulting stærkt i markedet og besidder alle de nødvendige kompetencer, der skal til for både at yde vores eksisterende kunder og leverandører den mest optimale service og skabe nye forretningsmuligheder, udtaler Søren Jönsson.

Jönsson Consulting

Jönsson Consulting A/S har igennem mange år specialiseret sig i eksporthandel med nye og lettere brugte personbiler samt varebiler op til 3500 kg og har et samarbejde med en række bilimportører omkring opkøb og videresalg af biler.

Selskabet solgte mere end 3000 biler i Europa i 2018.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094