23948sdkhjf

SmartVan ser på hele Norden

Nordjysk leverandør af varevognsudstyr har udvidet med egenproduktion.

LEVERANDØR Ovenpå et rekord-regnskabsår 2018 melder SmartVan A/S i Støvring ud med fornyet tro på fremtiden.

Fra starten af det nye år udsender den nordjyske leverandør af udstyr til varevogne et forstærket sæt af samlede service- og handelspunkter (kaldet USP) til eksisterende og nye kunder. Som en specialist, professionel leverandør, inden for varevognssegmentet håber selskabet med disse tiltag at kunne lette hverdagen for alle sine samhandelspartnere.

- Vi har nu lagt et par gode år bag os, hvilket har bekræftet os i, at vi nu har den rigtige forretningsmodel. Det, at vi nu har kombineret vores handelsmodel til også at omfatte egenproduktion, har løftet selskabets muligheder yderligere, lyder det fra SmartVan’s chef og ejer, Mikael Jensen.

SmartVan går ind i 2019 med det hidtil stærkeste produktprogram ud imod de mange varevogne på de skandinaviske veje.

Selskabet har nydefineret sine USP (Unique Selling Propositions) i et tæt samspil med selskabets bestyrelsesformand Jens Sørensen, som udtaler:

- SmartVan er i yderligere væksttanker. Lige nu ser vi på den danske afdækning, samtidig med en foranalyse af forretningsmuligheder i de øvrige skandinaviske lande.

- Med Lauritzen Fonden som medejer og forretningspartner, har vi kræfterne til at kunne satse yderligere, siger Jens Sørensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109