23948sdkhjf

Leder: Et rungende tillykke

Danmarks bedste værksted er fundet - 30.000 brugere har talt.

Det her er udtryk for den store retfærdighed. Og det er en læresætning for hele den firehjulede branche: Danmarks bedste autoværksted er netop fundet; Autospecialisten i Aalborg. Autospecialisten ved Jan Storgaard - et værksted i kæden Hella Service Partner. Bruger-undersøgelsen, der har ført frem til hæderen, er gennemført blandt Autobutler.



Hør hvad en række af Storgaards kunder skriver om vinderen: "Superfin service og god pris." "Rigtigt flinke folk at tale med." Og: "Blev ikke rådet til ekstra arbejde." Og endelig: "Desuden var min bil støvsuget."

Kundernes begejstring var så stor, at værkstedet i Aalborg scorer i alt 4,8 point ud af 5,0 mulige.



Hvordan kan man få så store roser og score så mange point? Selv forklarer Jan Storgaard så herligt jysk, at der ikke er nogen hemmelighed. Det handler jo bare om at give kunden en høj kvalitet til en god pris. Og at man i øvrigt udviser omhyggelig ordholdenhed.



Dette fortjener et rungende tillykke til Jan Storgaard. Og samtidig understreger det, at det til enhver tid betaler sig at drive en ordentlig forretning i ordenes mest positive betydning.



Førstepladsen efterlader også et positivt spor efter et af de frie værksteder, er lige nu måske er på vej ind i en vanskelig tid - den allerede hidsige kamp om ejerskab til bilens data.



Jan Storgaard viser, hvad der kan være de frie værksteders stærkeste kort: At de er så flinke at tale med, at de ikke prakkede ekstraarbejde på - og at bilen blev støvsuget. Og i øvrigt: Mærkeværkstederne kan også tage denne vinderopskrift til sig.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085