23948sdkhjf

Nøgleservice til stride fælglås-bolte

Fælglåse kan være en velsignelse for bilejeren, men en forbandelse for værkstedet. KS Tools har lanceret et nyt udboringskit.

HÅNDVÆRKTØJ Danskerne får i stigende grad alarm på huset og i bilen, og dyre fælge sikres mod tyveri med låsebolte. Egentlig er fælglåse er en god ide. Men hvis man ikke lige har den rigtige nøgle ved hånden længere, er det lige som med hoveddøren: Låsen forbliver låst. Og så er der optræk til irritation på grænsen til raseri eller panik.

I den stressede periode på værksteder med mange dækskift har ingen lyst til forsinkelser. Fælglåse er her mere en forbandelse end en velsignelse. Især ved brugte biler er den rigtige nøgle ofte slet ikke til stede. Og mange kunder ved slet ikke, at deres fælge er sikret med lås. I sådanne tilfælde er fælglåsene ofte blevet helt eller delvist ødelagt af tidligere, uprofessionelle forsøg på at løsne dem. Så hjælper kun en udboring.

Sådan fungerer det

KS Tools har lanceret det rigtige værktøj som et sæt i plastkuffert til udboring af fælglåse. Det kan også anvendes, hvis fælglåsene allerede er blevet beskadiget af tidligere forsøg. Værktøjssættet passer til næsten alle aktuelle hjulsikringssystemer, og værkstedet undgår skader på fælgene med udboringssættet, lover KS Tools.

Rent praktisk kan uddrejerens hoved anvendes sammen med en almindelig boremaskine. Med

venstreløb borer mekanikeren den ind i skruens hoved og kan således løsne skruen uden problemer, lover KS Tools. Leverandøren oplyser, at det nye værktøj er særligt egnet til fælglåse med roterende hylster.

Udboringssættet leveres med centreringsmuffer, bor og udtrækkerfjernere. 
 

 
 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.139