23948sdkhjf

Ryds Bilglas på hjemme-opkøb

Voksende svensk kæde har overtaget Svenska Bussglas.

AUTOGLAS Den ekspanderende svenske autoglas-kæde, som sidste år kom til Danmark, har overtaget Svenska Bussglas, som er en af landets førende leverandører inden for udskiftning og reparation af busglas.

Virksomheden udfører både akut og planlagt vedligeholdelsesarbejde i hele bus- og transportsektoren, på tværs af mærker og modeller.

Købet øger håndteringen af tunge køretøjer, hvilket er strategisk vigtigt og er i tråd med virksomhedens fortsatte udvidelse, oplyser en pressemeddelelse.

Ryds Bilglas opererer i øjeblikket i Sverige, Norge, Danmark og Storbritannien med i alt over 220 værksteder.

- De nye ejere erkender, at en stor del af vores succes handler om hårdt arbejde, dedikation og ekspertise hos vores medarbejdere. Vi er glade for resultatet og ser meget frem til at arbejde sammen med Ryds Bilglas, siger Per Markström, adm. direktør hos Svenska Bussglas.

Tæt på kunderne

Den danske adm. direktør hos Ryds Bilglas, Anders Jensen, udtaler:

- Vi er meget positive over for opkøbet, og vores fokus er at være tæt på vores kunder inden for autoglas til både biler og erhvervskøretøjer. Med denne erhvervelse styrker vi også håndteringen af busser, lastbiler, metro og sporvogne.

Ryds Bilglas’ koncept går ud på at gøre det så enkelt og behageligt som muligt for kunderne at få hjælp med deres beskadigede autoglas. Uanset om det er et lille stenslag eller udskiftning af en hel forrude, er processen altid glat, lover firmaet. Ryds Bilglas har også samarbejdsaftaler med de fleste forsikringsselskaber.

800 medarbejdere

Ryds Bilglas blev etableret tilbage i 1947 af familien Ryd, som i dag ejer en del af selskabet sammen med hovedindehaveren, Nordic Capital Fund VIII (Nordic Capital). Koncernens tre bilglaskæder Ryds Bilglas, Samglas og National Windscreens (Mobile Windscreens) omfatter over 220 værksteder i Norden og Storbritannien. Koncernen har et salg på mere end 1,4 milliarder svenske kroner og cirka 800 medarbejdere.

I Danmark arbejder Ryds Bilglas også med salg og montering af bus- og lastbilruder, oplyser Kenneth Waagenes.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156