23948sdkhjf

Ryds køber Danglas

Viggo Hansen har solgt sine ni autoglas-afdelinger til svenske Ryds Bilglas.

OPKØB Danglas Autoglasservice A/S - i daglig tale Danglas - bliver med virkning fra 1. januar 2019 en del af Ryds Bilglas A/S.

Danglas har ni afdelinger i København, Roskilde, Odense, Kolding, Århus, Herning, Holstebro, Viborg og Aalborg, som omfatter cirka 25 ansatte, og supplerer derfor fint Ryds Bilglas franchise-afdelinger i Valby, Brøndby, Hillerød og Frederikssund.

Kenneth Waagenes, adm. direktør for Ryds Bilglas A/S, er stolt over at være med til at kunne føre Danglas videre og ikke mindst at Ryds Bilglas A/S dermed, helt i tråd med planerne fra 2018, nu er landsdækkende inden for levering og montering af glas i personbiler, busser og lastbiler.

Forhandlingerne mellem Ryds og Danglas har stået på i et halvt år.

Viggo Hansen fortsætter

Danglas blev startet i 80’erne af pladesmed Viggo Hansen, som en naturlig forlængelse af arbejdet på karrosseriværkstedet DanCar, hvor de mange biler der kom ind, også havde smadrede ruder.

Virksomheden er sidenhen vokset og er i dag en meget velkendt aktør på det danske marked og i Europa, blandt andet via sit mangeårige samarbejde i "Automotive Glass Europe".

Viggo Hansen, som i dag er 72 år, fortsætter i Danglas med titel af afdelingsleder i mindst to år i Viborg, hvor kunder og medarbejdere fortsat vil kunne trække på hans store erfaring og kendskab til branchen.

- Jeg er glad for, at det lykkes at blive enige med Ryds Bilglas A/S til glæde for virksomhedens kunder og medarbejdere, og jeg glæder mig til den videre rejse med Ryds Bilglas, som jeg i øvrigt har fulgt med interesse fra sidelinjen i flere år, udtaler Viggo Hansen ifølge en pressemeddelelse.

Viggo Hansen og Danglas solgte for godt to år siden, den 1. januar 2017, sine distributionsaktiviteter til ejeren af polske NordGlass, AGC, og for et år siden solgte Viggo Hansen sin del af Wibotec.

Han fortsætter imidlertid i eget regi sine aktiviteter med salg af autoruder til oldtimere, som han begyndte på i oktober 2018.

- Jeg har også et andet nyt arbejdsområde, ligesom jeg har gode bygninger til udlejning, så jeg holder ikke op med at drive forretning, siger Viggo Hansen til Motor-magasinet.

Stærkt match

- Vi føler, at Danglas og Ryds Bilglas er et stærkt match, der kan tilbyde kunderne landsdækkende service og ikke mindst fortsætte arbejdet med at være en dygtig og kvalificeret samarbejdspartner over for nye og nuværende kunder. Vi ser derfor alle frem til at blive en del af hverdagen sammen og ikke mindst at skabe en stærk fælles fremtid med fokus på kvalitet og høj service, tilføjer Kenneth Waagenes.

Ryds Bilglas

Ryds Bilglas er en førende aktør inden for reparation og udskiftning af bilglas. Virksomheden blev grundlagt i 1947 af familien Ryd, som fortsat ejer en del af selskabet sammen med Nordic Capital Fund VIII. Koncernens tre bilglaskæder, Ryds Bilglas, Samglas og National Windscreens, ligger centralt for kunderne med over 220 værksteder i Norden og Storbritannien Koncernomsætningen er på 1,4 milliarder svenske kroner med omkring 800 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094