23948sdkhjf

Christina Nielsen kogte over

Hvordan gik det Christina Nielsen down under - og hvor meget kan man få for en Ferrari, der kørte på Le Mans?

Christina down under

LANGDISTANCERACE Det blev til en femteplads for Christina Nielsen, Yelmer Buurman og Mark Griffith, som søndag aften lokal tid kunne køre deres Mercedes-AMG GT3 i mål efter 12 timers hård battle på Bathurst. Det var danskerens debut i det berømte og udfordrende 12-timersløb, hvor knap halvdelen af feltet måtte udgå.

- Det var generelt en fed oplevelse, men umiddelbart en af de sværeste racerweekender, jeg har haft, lyder det fra Christina Nielsen efter mødet med det berygtede løb på Mount Panorama.

Le Mans- Ferrari til 40 mio. kr.

KLASSIKER Var det noget at overveje en af de store investeringer; sådan op i nærheden af de 40 mio. kr., eller måske mere? Så er det bare at slå til nu. For en af de rigtigt dyre Ferrari F40 er på vej til slag.

Det er den blå Ferrari F40 LM, som mange husker fra Le Mans 24 timer i 1995, da netop denne bil præsterede en samlet 12.-plads - det var det år bl.a. Dalmas sad i den vindende McLaren F1 GTR.

Den blå F40 LM beskrives som "den mest genkendelige" racer-F40 - det skyldes i nogen grad Le Mans-deltagelsen, men mest af alt den køkkenblå lakering.

På vej til Sothesby’s, anslået pris mellem 34 og 42 mio. kr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.397