23948sdkhjf

Skorstensgaard åbner i Randers og Roskilde

Ekspanderende værkstedskæde er dermed oppe på 21 danske afdelinger.

VÆRKSTEDSKÆDE Den 1. februar gør Skorstensgaard det igen. Værkstedskæden åbner to nye afdelinger i henholdsvis Randers og Roskilde og dermed får kæden værksteder i to store danske byer, noget som har været på ønskelisten længe.

Med åbning af værkstederne i Randers og Roskilde kan bilejere i de to byer se frem til markante besparelser på bilregningen ved sammenligning med de lokale mærkeværksteder, typisk kan der spares 20-40 procent, lover Skorstensgaard.

- Det har længe været et mål at finde de rette lokationer i Randers og Roskilde, så at åbningerne kommer til at ske samtidig, er muligvis tilfældigt, men de har været på vores liste længe, fortæller CEO Anders Skorstensgaard.

- De seneste måneder har vi arbejdet med at modernisere begge lokationer, så de fremstår som topmoderne afdelinger i Skorstensgaard konceptet, og sideløbende er værkstedsholdene blevet samlet, tilføjer COO Martin Skorstensgaard.

- Vi har dermed haft travlt, men eftersom vi har åbnet mange afdelinger over det seneste års tid, så har vi en vis rutine, som gør mange arbejdsopgaver nemmere, bemærker han.

Erfarne mænd i spidsen

Det bliver Matthias Madsen, der skal styre afdelingen i Randers, og Michael Christensen der har fået nøglerne til Roskilde-afdelingen.

Matthias Madsen har tidligere blandt andet været mekaniker på Thule basen i Grønland og desuden har han mange års ledererfaring fra en anden autoforretning lokalt i Randers, hvor han er et kendt ansigt, og Michael Christensen har en fortid med lederstillinger i bilbranchen, ligesom han har arbejdet i Tyskland.

280 medarbejdere

Skorstensgaard i Randers åbner den 1. februar på adressen Ribevej 2C i Randers SV, mens Roskilde afdelingen åbner samme dato på Bytoften 7.

Roskilde og Randers er afdeling nummer 20 og 21 i kæden, og det bringer Skorstensgaard op på 280 medarbejdere.mich

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079